Görüş Bildir

Kur’an Kursu Yöneticisinden Başkan Beyoğlu’na teşekkür

Bağlar Belediyesi, kent halindeki ibadet yerlerini ve eğitim kurumlarını temizlemeye devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından mobil yıkama aracı ile temizlenen Selahaddin-i Eyyübi Cami Kur’an Kursu yöneticisi Hamdullah Kaya, daha önce de Kur’an Kursu’na çeşitli destekler sağlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Kur’an Kursu Yöneticisinden Başkan Beyoğlu’na teşekkür

Başkanımız büyük bir hassasiyet göstererek gerekli temizliğin yapılmasını sağladı” dedi.

Mobil Yıkama Aracı ile temizlendi

Kent genelindeki ibadethaneleri ve eğitim kurumlarını temizlemek için çalışma başlatan Bağlar Belediyesi’nin bu hizmeti vatandaşlardan ve kurumların yöneticilerinden takdir topluyor.

Diyarbakır merkezde bulunan Selahaddin-i Eyyübi Cami ve Kur’an Kursu, belediye ekipleri tarafından mobil yıkama aracı eşliğinde temizlenerek güzel bir görüntü kazandı. Cami ve Kur’an Kursu’ndaki halılar,mobil yıkama aracı ve vakumlu halı yıkama makineleri kullanılarak köpüklü suyla temizlendı,ardında da aynı makine ile kurulandı.

“Başkanımız örnek bir davranışta bulunuyor”

Selahaddin-i  Eyyübi Cami Kur’an Kursu yöneticisi Hamdullah Kaya,Bağlar Belediyesi’nin verdiği bu hizmetin takdire değer olduğunu söyledi. Başkan Hüseyin Beyoğlu’nun ibadethaneler ve eğitim kurumlarıyla ilgili hassasiyetini takdirle karşıladıklarını belirten Kaya,” Camimizin ve Kur’an Kursu’muzun buna çok ihtiyacı vardı.  Talebimizi başkanımıza ilettik. Kendisi de bunu yerinde görerek camimizin ve Kur’an Kursu’muzun temizlenmesini sağladı.  Mobil yıkama aracı ve belediye ekiplerinin çalışmasıyla camimiz ve Kur’an Kursu’muz çok güzel bir görüntü kazandı,tertemiz hale geldi. Daha önce de Kur’an Kursumuzda eğitim gören çocuklarımıza çeşitli destekler sunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. ” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi