Görüş Bildir

Liseli öğrencilerden "Kitap Bir İlaçtır" kampanyası

Batman'da liseli öğrenciler tarafından "Kitap Bir İlaçtır" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında ziyaret edilen hastalara kitap hediye edildi.

Liseli öğrencilerden

Batman Fen Lisesi öğrencileri tarafından "Kitap Bir İlaçtır" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında özel bir hastanede yatmakta olan hastalar ziyaret edilerek kitap hediye edildi. Öğrencilerinin TÜBİTAK'a katılmak için hazırladıkları projenin çok güzel olduğuna dikkat çeken Batman Fen Lisesi Müdürü Mehmet İsen, günümüz gençlerin, kitap okuma alışkanlıklarının çok az bir seviyede olduğunu belirterek bunun önüne geçerek birçok etkinlik yaptıklarını ifade etti.

KİTAP BİR İLAÇTIR

 “Batman Her Yerde Okuyor” kampanyasına destek amaçlı farklı çalışmalarının olduğunu belirten İsen, "Batman Fen Lisesi olarak okuma alışkanlığını öğrencilerimize kazandırmak ve özellikle Batman Valimiz Sayın Ahmet Deniz beyin başlatmış olduğu 'Batman Her Yerde Okuyor' kampanyasını desteklemek amacıyla okulumuz olarak birçok okuma etkinlikleri gerçekleştirdik. Bu etkinliklerde özellikle öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazansın diye biz bu tür etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin TÜBİTAK için hazırlamış oldukları 'Kitap Bir İlaçtır' projesi kapsamında hastanelerde hastalara kitap dağıtımı yaparak kitap okumalarını teşvik etmektedir. Buda o hastaların az bir sürede olsa sıkıntılarını unutup kitap okuma alışkanlığı kazanmasına sebebiyet verecektir. Projemizi başlatan tarih öğretmenimiz Mehmet Emin Sütçü Beye ve öğrencilere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi