TBB Diyarbakır'da toplanmaya davet

Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Türkiye Belediyeler birliği zirvesinde, birlik üyesi Belediye Başkanlarını Diyarbakır'a davet etti. Birlik Başkanı Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin'de, bir sonraki toplantının Diyarbakır'da yapılması müjdesini verdi.

TBB Diyarbakır'da toplanmaya davet

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)'nin Gaziantep'teki zirve toplantısına katılan Hani Belediye Başkanı Ak partili İbharim Lale, Birliğe üye batı illerindeki Belediye Başkanlarını Diyarbakır'a davet etti. Birlik Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'de, Lale'nin bu çağrısına, bir sonraki birlik toplantısının Diyarbakır'da yapalacağını açıkladı.

TBB ÜYELERİNE DİYARBAKIR DAVETİ

Haftasonu Gaziantep’te İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı düzenlendi. Birlik Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatha Şahin'in ev sahipliğindeki toplantıya katılan Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, dilek ve temenniler bölümü oturumda söz alarak bir konuşma yaptı.

ŞAHİN BİR SONRAKİ TOPLANTI

Lale, konuşmasında, batı illerindeki belediye başkanlarını Diyarbakır’a davet etti.  Lale, TBB ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yaptığı görüşmede bir dahaki TBB toplantısının Diyarbakır’da yapılacağı sözünü aldıklarını belirterek, “Diyarbakır'ın sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi değerleriyle, bütünleşme adına siz değerli başkanları şehrimize davet ediyorum. Bu konudaki çağrımızı Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de kabul ederek, bir dahaki Türkiye Belediyeler Birliği toplantısını Diyarbakır'da yapacaklarını bildirdi” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz