Yaşayan Mimar Sinan'ı anlama paneli

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Mimar Sinan'ı düzenlenecek bir panelle anacak.

Yaşayan Mimar Sinan'ı anlama paneli

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Mimar Sinan'ı düzenlenecek bir panelle anacak.

"Yaşayan Mimar Sinan'ı Anlamak" konulu panel, 25 Nisan 2012 Çarşamba günü 14.00'de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Ana Merkez Bina Yerleşkesi, Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu'nda yapılacak.

MMG Başkanı Avni Çebi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız'ın birer açılış konuşması yapacağı panelden önce Mustafa Aksay'ın yönettiği Mimar Sinan ile ilgili bir belgesel gösterilecek.

MMG Genel Başkan Yardımcısı Osman Şahbaz'ın yöneteceği panelde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suphi Saatçi "Mimar Sinan Kaynakları", İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili "Mimar Sinan Eserlerini Küresel Bir Turizm Destinasyonuna Dönüştürmek", MSGSÜ, Mimar Sinan Araştırmalar ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Demet Binan "Yaşayan Mimar Sinan'ı Anlamak" ve Yönetim Psikolojisi Uzmanı İbrahim Zeyd Gerçik "Sürekli Keşif, Sürekli İnşa: Değer, Motivasyon ve Yenilik Modeli Olarak Mimar Sinan" konulu birer konuşma yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz