Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

HAYDİ DİYARBEKİRSPOR BU KEZ KUPAYI GETİR

Diyarbekirspor ligin son haftasında seyircisi önüne yedek bir kadro ile çıkan as oyuncularını play of maçları öncesi dinlendirdi Yeşil Bursa spora yenilerek ligi 3 sırada tamamladı .Her ihtimale karşı Faruk Türk as futbolcularını hem dinlendirdi Hem de play of öncesi takımını bu zorlu sınavlar için motive etti

Diyarbekirspor sezon başında iyi bir çıkış yaptı ve aldığı iyi neticelerle birden umut verdi. Ligin ortalarında ilk maçlardaki gibi etkili olmadı Çok teknik adam değiştirdi. Futbolcularda sık sık teknik adam değişmesinden etkilendiler

Ligde şampiyonluk hedefleyen Diyarbekirspor çok kolay maçları kaybetti .Son kırılma noktası ise deplasmanda Darıca Gençler Birliği maçındaki yenilgi Diyarbekirsporu yarışta geri bıraktı.

Daha sonra Faruk Türk takımın başına geldi ve takım bu bölümde istikrarlı bir çıkış yakaladı Faruk türk yönetiminde 6 galibiyet 1 beraberlik bir yenilgi aldı ve 19 puan topladı 19 gol attı 7 gol yedi,ve ligi 3.sırada bitirdi.

Yarı finalde rakibi ise 1922 Tirespor oldu ilk maç deplasmanda Cuma günü Diyarbekirsporun ikinci maç için avantajlı bir skorla dönmesi lazım iyi bir takımımız var 3.ligin üstünde bir kadrosu var.

Bu takım bu kez güven veriyor.ilk hedef 1922 Tirespor maçında iyi bir sonuçla dönmek Diyarbekirsporun bu gücü var Diyarbekirsporun deplasman karnesi çok iyi

Kentimizin 2.ligdeki temsilcisi Amedspor ise son hafta deplasmanda Tokatspor ile berabere kalarak ligde kaldı. Ligde kalması şampiyonluk kadar eğerlidir.Çok sıkıntılar çekti maddi sıkıntılar takımı çok etkiledi son haftalarda takım iyi motive oldu.

Aldığı kritik puanlarla ligde kaldı gelecek sezon iyi bir Amedspor ve düşme hattında değil üst sıraları zorlayan ziraat Türkiye kupasında çok başarılı bir grafik çizen Amedsporu istiyoruz.

Yönetimin bu sezon çektiği sıkıntılardan dersler çıkarıp Amedsporun bir daha böyle kötü sezon geçirmemesi gelecek sezon daha dikkatli olması en büyük dileğimizdir. Büyük şehrimiz var ama sporda çok geri kalmışız bu sezon Diyarbekirspor’da 2.lige çıkararak Amedsopr la beraber iyi yerlere gelmelidir. Bu başarısız tabloya son vermelidir.


Bu Makale 1217 kere okunmuştur.