Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBAKIRSPOR LİGE İYİ BAŞLADI

Diyarbakırspor deplasmanda oynadığı süper amatör liginin ilk maçında Yenişehir Belediyesporu 4-0 yenerek iyi başladı. Ligin henüz ilk maçı ilk maçta iyi futboldan ziyade sonuç  önemliydi. Diyarbakırspor da bunu yaptı Takım ilerleyen haftalarda daha da iyi olacak sakat futbolcularımız var onlarında takıma katılması ile Diyarbakırspor daha iyi olacak.

     Diyarbakırspor un  süper amatör liginde beklemeye hiç zamanı yok Sportif başarı yapması lazım  bu şehirde bunu yapacak tek takım Diyarbakırspordur. Dİyarbakırspor un  biraz öne çıkması gündeme gelmesi sportif başarı yapması bazılarının hoşuna gitmiyor önünü  kesmek için her türlü oyuna baş vuruyorlar. Herkes  Diyarbakırspor ne zaman profesyonel lige döner demiyor. Pusuya yatan eski hırsızlar Diyarbakırspor un kasasına ne zaman para  girer olmayan hayali paramızı ne zaman alırız hesabını yapıyorlar.

      Diyarbakırsporun sayesinde adam olanlar iş makam mevki sahibi olanların gözü hala 100 dönümlük arazide  hala hainlik peşinde fırsat kolluyorlar Diyarbakırsporu çıkışını kesmek için çare arıyorlar Diyarbakırsorun  başarısını hazım edemiyorlar. Hele bir önce 51 yıllık bir tarihi bitirenler onun hesabını versin  15 yıldır konuşmayanlar Diyarbakırspor canlanınca sportif başarı yapınca dilini yutanlar birden bülbül gibi ötmeye başladı.

     15 yıldır sportif  Başarısı olmayan neredeyse rafa kaldırılan Diyarbakırspora Ekrem Karakoç el  el attı sahip çıktı Yeni mi aklınız başınıza geldi. Ekrem Karakoç  Diyarbakırspora otobüs aldı idman yapacak sahamız duş alacak yerimiz var tesislerimiz  var.En azından kalacağımız bir yer var.

     Uzun bir aradan sonra Diyarbakırspor amatör ligde de olsa profesyonel bir takım görüntüsünde olan bir takımdır  Dİyarbakırspor da olan imkanlar bir çok 2. ve 3. lig takımlarında yoktur.  Bazı rofesyonel takımları ne otobüsü nede kalacağı yeri vardır kısa sürede   Diyarbakırspor umut verici gelişmeler çoktur ve daha da  olacaktır.

    Bunu çekemeyenler şimdiden Diyarbakırsporun önünü kesmek için engel olmak için Ali Cengiz oyunları olmaya başladı biliyorlar ki Diyarbakırspor sportif başarı yaptıkça bazıları bir çok kesim levhalarını ters çevirecektir.  Gerçeğinin olduğu yerde taklide yer yoktur Taklit edilmek Diyarbakırspor un büyüklüğünü göstermektedir.

    Diyarbakırspor un ismi levhası rant yeri değil  ticarethane asla değildir. Diyarbakırspor halkın takımıdır çaycısından simitçisinden boyacısında fırıncısına yayladaki çobanına kadar herkesin takımıdır Bu şehirde sportif başarı yapacak tek takım Diyarbakırspordur Bu şanlı tarihinde de vadır.

    Birazda son dönemlerde her zaman olduğu gibi iyi günde piyasaya çıkan tırşikçileri  konuşalım başkan Ekrem Karakoç u biraz rahat bıraksa daha iyi olacaktır.Herkesin belli bir yere kadar dayanma gücü vardır.  Diyarbakırspor a sahip çıkan insanlara yardımcı olalım küstürmeyelim sahip çıkalım destek olalım Diyarbakırspor için bu memleket için yapalım.


Bu Makale 719 kere okunmuştur.