Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBAKIRSPORA BU KİN NEFRET NİYE

Diyarbakırspor Bağlar Belediye sporla 2-2 berabere kalarak şampiyonluk hayallerini gelecek sezona bıraktı.. Sezon başında çok transfer yapan Diyarbakırspor ilk yarıda istediğini bulamadı. 2.yarıya yeni transferler yapan Diyarbakırspor çok para harcamasına rağmen isteğine ulaşmadı. Yanlış Hoca seçimi yanlış pahalı transferler ısmarlama oyuncular Diyarbakırspor'un başarısızlığındaki önemli etkenler oldu.

        2 yıldır Diyarbakırspor 50'ye yakın transfer yaparken bunlardan hiç randıman almadı. Bölgeyi tanıyan ve iyi yetenekli gençler varken dışarıdan transferlerin bu lige uyum sağlaması çok zor.  Dışarıdan getirilen futbolculara verilen paraların 4/1 yerli futbolculara verilseydi daha başarı yüzdesi fazla olurdu.

        Başka takımlar para harcamadan gençlerle başarıya ulaşırken Diyarbakırspor büyük paralarla kümeye gidiyor  .Diyarbakırlı gençler Diyarbakırspor formasını bedava giymek için can atarken dışarıdan getirdiğiniz yaşlı ıskarta futbolculara büyük paralar veriyorsunuz yazık değil mi?

       Diyarbakırspor'a bu kin bu nefret niye?.. Diyarbakırspor bu şehrin bu ilin en eski en köklü markasıdır. Herkesin Diyarbakırspor'a saygı ve itibar göstermesi lazım gelmesi gerekmez mi?. Gittiği yer yerde hakaretlere maruz kalıyor. Özelikle merkezdeki ve diğer ilçelerin büyük bölümünde… 

       Yönetim kötü olabilir, takım kötü olabilir, takım iyi sonuçlar almayabilir ama Diyarbakırspor'un büyüklüğü bu şehirde asla tartışılmaz.. Diyarbakırspor'un büyüklüğü varlığı bu şehirde birçok kişiyi ve kesimi çok rahatsız ediyor. Eğer bugün burada merkez ve diğer ilçe takımlarımız bize bunu yapıyorsa bu çok düşündürücüdür. Hadi dışarıdan her türlü haksızlığı görüyoruz. 

              İçerideki takımlar neden Diyarbakırspor'a bu kadar düşman bu takım Diyarbakırspor'dur geçmişi mazisi ile bu şehre çok payeler kazandıran 11 yıl süper ligde mücadele etmiş, Ziraat Türkiye kupasında final oynamış, müzesi şampiyonluk kupaları ile dolmuş bir şehir takımıdır. Diyarbakırspor nerenin takımı bu düşmanlık niye bu saldırganlık niye yapanlara yakışıyor mu ?


Bu Makale 2152 kere okunmuştur.