Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBAKIRSPOR’DA GİDİŞAT İYİ DEĞİL

Diyarbakırspor evinde oynadığı maçta Mardin Mazıdağı FS ye 3 1 mağlup  oldu Daha önceki hafta  deplasmanda  Muş Belediyespor  maçımda çıkan olaylardan ceza alan teknik heyet ve futbolcular şok etkisi yaratmıştı. Son 2 maçta takımı izleme imkanı bulduk. Diyarbakırspor tanımadığı oyunculardan toplama yaş ortalaması yüksek yaşlı bir takım kurmuş...  Belli ki Diyarbakırspor formasının büyüklüğü futbolculara çok ağır gelmiş.. Altında ezildiler . Geçen sezon yapılan yanlış transferlerden dolayı yanlış hoca seçimi yüzünden Diyarbakırspor 3.ligin kapısından dönmüştü.

Bu sezonda aynı yanlışlar devam ediyor.  O  kadar transfer yapılmış hiç biri Diyarbakırsporda oynayacak kapasitede değil ligin nerede yaşlı oyuncuları varsa transfer edilmiş.. Örnek  vereyim Diyarbekırspor bu yanlışı yüzünden 8 yıl 3.ligde mücadele verdi. Ne zamanki genç kaliteli oyunculara yöneldi Diyarbekirspor 2. lige çıktı. Diyarbakırspor'un da genç kaliteli yetenekli oyuncularla yola çıkması lazım. Günümüzde futbol genç koşan ekiplerle oynanıyor.

Hele BAL  ligi çok sert bit lig gençlerin ligi bunları dikkate almak lazımdır. Diyarbakırspor başkanı iyi niyetli teknik ekibin dediklerini yapıyor ama ortada 2 yıldır sportif başarı yok.. Takım yerinde sayıyor. Eğer yönetimde işi bilen iyi yönetici olmazsa  kariyerli bir hoca olmazsa iyi kaliteli bilinçli transferler yapılmazsa sırf iş olsun diye transferler yapılırsa, vaziyet böyle olur.. Onun için de bu işler böyle gitmez. Diyarbakırspor taraftarlarının takımlarından beklentisi çok genç nesil Diyarbakırsporu tanımıyor ve tanıdıkça başarı istiyor.

Şu ana kadar beklentiler yerine gelmedi.ismi cismini duymadığımız ilçe takımlarına kendi sahamızda yenliyoruz. Bu Diyarbakırspora yakışmıyor Diyarbakırspor un içerde dışarda bütün takımları yenmesi lazım yakışanda budur. Diyarbakırspor yanlış yolda.. Hocalar Muş Belediyespor  maçında 7 şer hafta ceza almış bu ilerde takıma çok zarar verir. Radikal acil kararlar alınmazsa geçen sezon gibi başa döneriz.

Acil takımın  takımın menfaati için radikal kararlar  alınmalıdır. Daha yolun başındayız  rakiplerimiz 3 maçta 9 puan topladılar. Diyarbakırsporun henüz puanı yok bu forma o kadar ucuz olmamalı  iyi bir kadro kur rakiplerinide hakemleride yen  herkes alkışlasın.

Aksini yaparsan  ilçe takımlarına yem olursun .Buda diyarbakırspora yakışmaz . Biran önce takıma çeki düzen verilmesi en büyük dileğimizdir. Biz kimsenin düşmanı değiliz. Doğru neyse onu yazıyoruz .

Bizim için Diyarbakırspor önemlidir şahıslar 2.plandadır Umarız sorunlar kısa sürede çözülür. Diyarbakırsporda  iyi yerlere gelir bekliyeceğiz göreceğiz.


Bu Makale 2211 kere okunmuştur.