Görüş Bildir

BU KINA TÜM İHANETÇİLERE

44 yıllık mazisi olan Diyarbakırspor küme düştü .Yani yani 3.Lig’e. bir memleket düşünün toplumun her kesiminden haini olsun . 2000-2001 yılından başlayan sömürü, talan, Diyarbakırspor’u tarihe gömdü.

 İŞTE HAİNLER:

1-       SİYASİLER : 2000-2001 yılından itibaren kulüp yönetimine arka bahçenizde olanları getirerek  yapılan talana göz yumdunuz. Diyarbakırspor’u bir oyuncak olarak elinizde tutmaya çalıştınız işte eseriniz !

2-YEREL YÖNETİMLER:  Bu kentin asil sahibi  yerel yönetimler ,Diyarbakırspor’a 2000-2001 yılında  kazandırılan yani verilen dolmuş hatları ve otobüs hatlarının satılmasına ,talan edilmesine engel olmadığınız gibi  hesapta soramadınız neden ?

Çok kez takım sahipsiz kaldı bırakın sahip çıkmaya maçları izlemeye bile gelmediniz .Sportif başarıda sizde karelerde göründünüz !

Diyarbakırspor’un son kader maçında hiç destekte bulunmadınız .Otobüs seferi düzenlemekte bile aciz kaldınız .Buyurun meydan sizin !

3- STK’LAR(SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI):Diyarbakırspor’a katkı sunamayanlar ama kendilerini bu memleketin sahibi sanıp herhangi bir konuda yorup yapmaktan kaçınmayanlar ,bu şehirde kazanıp yatırımlarını dışarıya yapanlar .Siz şimdiye kadar bu kent için ne yaptınız  konuşmaktan boş boş siyaset yapmaktan başk.  Diyarbakırspor size ne yaptı ki siz böyle duyarsız kaldınız ? Oysa Antep,bursa,Sivas,Elazığ, ve en son Urfa iline bakın sonra aynaya !

4- ESKİ YÖNETİCİLER VE BAŞKANLAR: Diyarbakırspor’u yıllarca yönetmeye kalkıştınız .Kendi cebinize güvenerek değil hep başkaları versin yani devlet versin!, kent dışında yaşayan iş adamları versin !vali versin !belediye versin ! hep başkalarının cebinden medet umdunuz.

 Aktif yönetici olduğunuzda en büyük Diyarbakırsporlu oldunuz !

 .Ama  dışarıda kaldığınızda Diyarbakır spora en büyük düşmanlığı yaptınız  .Siz kendi bilgi birikiminizle gelmediniz .Hep birilerinin yani siyasilerin icazetleri ile geldiniz .Son 12 yılda  400-500 trilyon girdisi olan kulübe  bir çivi çakmadığınız gibi olanın da kökünü kuruttunuz !  .Bir vermeden 10 aldınız yetmedi icralar bıraktınız ! .Bakınız eseriniz yani yetim Diyarbakırspor’u ne hale getirdiniz tarih sizleri affetmeyecek  ve de en önemlisi vicdanlar  sizi rahat bırakmayacak!

5-YÖNETİM :Diyarbakırspo’ra bir darbede siz vurdunuz .Geçmiş yönetimlerde yer aldınız ama hatalarınızdan ders almadınız  .Kimse sizi bu kulübe zorla getirmedi  .Gelmeniz için  davet ve istek yoktu .Kayyum heyetine takım kalacak iken son anda manevra yaparak  Diyarbakırspor’u almak için siyasetçilerden icazet aldınız .Hem de gece 12’lerde ama ,sonra en kaz edebiyatı yapıp hep başkalarını suçlamaya .Transferin önünü açmak için hiçbir çalışma içinde olmadınız .Küçük olsun bizim olsun .Buyurun takım sizin olsun bakalım göğsünüzü gere gere  dolaşabiliyor musunuz?  .Bu utanç yeter mi size ?

6- SPOR TABAN BİRLİKLERİ: Diyarbakır’da spora katkı sunması beklenen spor taban birlikleri üyeleri hep siyasilerin getirdikleri piyonlara hizmet etmeye çalıştılar. Yanlışın yanında yer aldıkları gibi yanlışa alkış tuttular .Hizmet edenin değil sporu baltayanların ,talan edenlerin yanında yer aldılar . Erganispor düştü,Kayapınar  düştü,Diyarbakırspor düştü peki siz ne yaptınız ?

7 TARAFTAR DERNEKLERİ: Diyarbakır spor’un  tarihe gömülmesinde sizler e ön ayak oldunuz  Diyarbakırspor’un değil şahısların yani yöneticilerin yanında oldunuz onlar bu kulübü talan ederken siz bu zevatları alkışladınız  .Kongrelerde el kaldırmaktan başka bir şey yapmadınız !

8- YEREL BASIN: Diyarbakırspor’a ihanet edenlerin son halkası da yerel basın  .Onlar da hep ucuz yöneticilerin yanında yer aldılar haklının değil, haksızın hizmet edenlerin değil taraftar dernekleri gibi talan edenlerin yanında yer aldılar .Çünkü talancılar,tefeciler güçlü görünüyordular .Kalemlerini ve mikrofonlarını Diyarbakırspor için kullanmadılar kişisel çıkarları için kullandılar buyurun ! .Diyarbakır’da spor bitti, Diyarbakırspor da bitti .Artık kimi yazıp kimi konuşacaksınız!


Bu Makale 3953 kere okunmuştur.