DİYARBAKIRSPORA DESTEK OLMA ZAMANI

1968 yılında kurulan 53 Yıllık mazisi olan geçmişi başarılarla dolu efsane Diyarbakırspor küllerinden doğmak için destek bekliyor.

Kentin ortak sevdası olan Diyarbakırspor artık son viraja girdi.

Bölgesel Amatör Futbol Lig'inde çeyrek finalde Bağlar Belediyespor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederek yarı finale kalması kentte heyecan yarattı.

Çarşamba günü güçlü rakibi, son iki sezondur BAL'da kendi grubunu ilk üç içinde bitirip şampiyonluğa ulaşamayan, bu sezon ise iyi bir bütçeyle tecrübeli futbolcular ağırlıklı bir kadro kurarak 3.Lig'e yükselmeyi önüne tek hedef koyan Ankas Mühendislik firmasının takımı Gaziantep Ankasspor ile yarı final maçına çıkacak olan Diyarbakırspor, kentin birleşenlerinden destek bekliyor.

Uzun yıllardır sahipsiz kalan Diyarbakırspor şu ana kadar sadece kulüp başkanı Siyabend Aydın ‘ın kişisel destekleri ile  mücadele ediyor..

Profesyonel lig'e çıkmak için kentin siyasilerinden, Il Valisinden, Belediye Başkanlarından, İş Adamlarından ve de en önemlisi Amedspor'a destek çıkan kentin en büyük STK’larından Ticaret ve Sanayi Odasınından da  sahiplenmeyi bekliyor.

Bunun bir çok örneği var. Bölgemizde Mardin, Adıyaman, Siirt illerinin takımları Valilikler ve siyasiler tarafından desteklenip profesyonel Liglere çıktılar.  

Diyarbakırspor'a karşı karşı sahipsizlik bu kadim şehre yakışmıyor.

Diyarbakırspor  bu kentin ortak değeridir geç olmadan gelin Hep birlikte efsane diyarbakırspor'a sahip çıkalım, gün birlik olma günüdür.