Görüş Bildir

HAYDİ BEYLER HERŞEY DİYAR İÇİN

Diyarbakırspor'da 11 Ocak tarihi için olağanüstü genel kurul kararı alınırken gözler kongreye çevrilmiş durumda
Son iki yılda tam dibe vurmuş Diyarbakırspor’da mevcut yönetimin kongre kararı almasından sonra yeni yönetim kurma girişimleri devam ediyor .İlk açıklama iş adamı   Aziz Elaldı’dan geldi.
Aziz bey kendi işinde başarılı sporu bilen deyim yerinde ise tribünden gelen bir isim.Yöneticilikte de tecrübesi var.  Daha önce Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da 2.Başkanlık ve  yöneticilik yaptı. Yeşil-Kırmızılı kulübün kurtulması için herkesi güç birliği yapmaya çağırdı  .Bunun sadece kendisi ile olmayacağını geniş konsesyumlu bir yönetimin oluşması gerektiğini şehrin tüm kesimlerinden yıpranmamış geçmişi temiz insanların bir araya gelmesi ile bu işin başarılı olacağını,bunun diğer ayağı ise kentin Seçilmişleri, Büyükşehir Belediyesi ,STK’Lar, il Valiliği, Basın ile bir bütün olmalarını gerektiğini söylemini çok yerinde bir söylem olarak gördüm. Aziz bey geniş konsesyumda yer almak isteyen yöneticilerin yanına kendisinin de  rica edip yönetimde yer almasını isteyeceği  ve yönetimde yer alacak il dışından çok sayıda itibar sahibi işadamının olduğunu , onları da yönetime dahil edeceklerini,  ortak çabayla herkesin katkısıyla Diyarbakırspor’u sorunlarından arındırmaya çalışacaklarını söylüyor.İyi niyetli açıklamaları ve  çabalarından
dolayı kendisini kutluyorum.Böyle karamsar bir ortamda ortaya çıkıp kenti heyecanlandırmaya çalıştı. Güçlü bir oluşumu için herkes  destek seferber olmalı. Her Diyarbakırlı  bu sürece katkıda bulunmalı. 11 Ocak Diyarbakırspor için bir milad olmalı.Geçmişten ders çıkarmalıyız. Diyarbakırspor’u soyanları, Diyarbakırspor’u kendine borçlandırıp faiziyle icra bırakanları unutmamalıyız.Geçmişte bu yanlışlara şehirde yaşayan ben Diyarbakırsporluyum diyen herkes sessiz kaldı, Diyarbakırspor dibe vurdu.  Şimdi birlik zamanı, Diyarbakırspor’u ayağa kaldırma zamanı. Konsesyumda yer almak isteyen şimdi ortaya çıksın. Yarın geç olmadan ya şimdi ya da hiçbir zaman, ya tamam ya da devam diyeceğiz.


Bu Makale 2933 kere okunmuştur.