Yılmaz'ın acı günü

Bingöl Devlet Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ağabeyi Cemal Yılmaz kurtarılamadı. Cemal Yılmaz'ın cenazesi dün gece kardeşi Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katılımıyla aile mezarlığında defnedildi.

Haberler 02.08.2015 - 00:38 Son Güncelleme : 02.08.2015 - 00:38

DİYARBAKIR- Avusturyada uzun süre bir otomotiv şirketinde çalıştıktan sonra kansere yakalanan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazın ağabeyi Cemal Yılmaz 1.5 yıldan bu yana Türkiyedeki çeşitli hastanelerde tedavi gördükten sonra memleketi Bingöle getirilerek Devlet Hastanesinde tedavisine yatırıldı. Evli ve 2 çocuk babası Cemal Yılmaz, dün saat 21.30da solunum yolu yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

BAKAN YILMAZIN ACISI

Ağabeyinin öldüğü haberini alan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, uçakla Muşa oradan da karayolu ile dün gece Bingöle geldi. Selahaddin Eyyübi Camiinde cenaze namazı kılınan Cemal Yılmaz, saat 23.00da Düzağaç Asri Mezarlığında defnedildi. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazın yanı sıra anne Saadet Yılmaz da cenazeye katılarak uzun süre gözyaşı döktü.

SÖZDEN BAŞSAĞLIĞI

Söz yayın grubu olarak, Merhum Cemal Yılmaza Allahtan rahmet, Yımaz ailesinin acısını paylaşıyor, kendilerine ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır