30 Mayıs reyting sonuçları (Kertenkele, Kiraz Mevsimi, Güllerin Savaşı?)

30 Mayıs Cumartesi günü heyecan, romantizm, aksiyon, komedi, yarışma kısacası ekranlarda ne ararsanız vardı. Peki Cumartesi gününün reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi kanal daha çok izlendi?

Haberler 31.05.2015 - 00:38 Son Güncelleme : 31.05.2015 - 00:38

30 Mayıs 2015 Cumartesi reyting savaşında yine kıyasıya rekabet vardı. Cumartesi akşamı ATVde komedi dizisi Kertenkele ve ardından talk show programı Elin oğlu, Kanal Dde Güllerin Savaşı, Star Tvde Yabancı film ve ardından Okan Bayülgenin canlı olarak sunduğu Dada Dandinista, Fox Tvde gençlerin beğeniyle izlediği Kiraz Mevsimi, Show Tvde ard arda iki yabancı film, TV8de Survivor All Star ve ardından Üç Adam

Tüm bu yapımlar arasında izleyici hangisini seçti peki? Gelin isterseniz kısa bir göz atalım;

Yaz dönemine girilirken diziler de bir bir ya final yapıyor ya da sezon finaline giderek izleyici 3 aylık bir merakla bırakıyor. Kertenkelede heyecan dolu dizgindi. Sevimli hırsız yine sevdikleri için hayatını tehlikeye atarken birbirinden komik olaylar da birbirini kovalıyor..

Kiraz Mevsiminde ise kahramanlarımız başka aşıkları birbirine kavuşturma telaşında.

Survivor All Star ise yine izleyiciyi hop oturup hop kaldırttı.

Star Tvde canlı olarak yayınlanan Dada Dandinista ise sezon finalinde efsaneleşmiş müzik grubu Mazhar Fuat Özkanı konuk etti.

Bakalım izleyici en çok hangi kanalı seyretti?

30 Mayıs reyting sonuçları sabah saat 10:30dan sonra sitemizde

Ana Sayfaya Git