Acun açıkladı, Anıl elenmiyor!

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanan ve her hafta gündemin ilk sırasına oturmayı başaran Survivor All Star’da ünlüler takımında yer alan ve bu hafta birinci olan Anıl Tetik için sorulan sorulara, Acun Ilıcalı Instagram’dan yanıt verdi.

Haberler 17.04.2015 - 15:03 Son Güncelleme : 17.04.2015 - 15:03

Hem TV8in sahibi ve hem de Survivor yapımcı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı (acunn) kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı.

Acun Ilıcalıya Survivor All Starda Ünlüler takımında yer alan ve sakat olan Survivor Anıl Tetik hakkında da sorular soruldu.

Acun Ilıcalıya Survivor Anıl için sorulan soruda Sakatlanan birinin tedavisi uzun sürdüğü taktirde otomatikmen yarışmaya devam etmemesi gibi bir kural yok mu? Anıl şu anda yarışmıyor mesela

Acun Ilıcalı, Anıl ile ilgili raporu aldığını belirterek;

Doktorumuz Survivorun sonuna kadar yarışamaz deseydi eğer otomatik olarak elenmesi gerekecekti. Ancak doktorumuz Dört haftalık iyileşme süreci var dediği için kararı yarışmacımıza bıraktık. Anılın iki haftaya kadar tamamıyla oyunlara dönebileceğini Doktorumuz söyledi. Finale kadar en az 7-8 haftası daha olacak Anılın ve bundan sonra da takdir seyircide olduğu için gayet adil bir durum ifadelerini kullandı ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git