Ali Sunal Kemal Sunal'i bu mesajla andı!

Türk cinemasının büyük üstadı Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 15. Yılı. Büyük üstadın oğlu ve Show TV’nin yayınladığı Güldür Güldür programının olmazsa olmazı Ali Sunal’in babasının ölüm yılı dolayısıyla sosyal medya platformu üzerinden yaptığı paylaşımla tüm Türkiye’yi göz yaşlarına boğdu.

Haberler 03.07.2015 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk cinemasnn büyük üstad Kemal Sunaln bugün aramzdan ayrlnn 15. Yl.Büyük üstadn olu ve Show TVnin yaynlad Güldür Güldür programnn olmazsa olmaz Ali Sunalin babasnn ölüm yl dolaysyla sosyal medya platformu üzerinden yapt paylamla tüm Türkiyeyi göz yalarna bodu.

Ali Sunal babas büyük usta Kemal Sunal için yapt paylam u ekilde

15 yl oldu sen gideli... Ama hala insanlarn yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmiyorsun hala senle mutlu oluyorlar ve hiç gitmemisin gibi sahip çkyor yaatyor unutmuyor unutturmuyor sevenlerin seni sanki hiç gitmemisin gibi... Arkanda kocaman bir aile braktn bize. O kadar büyük bir sevgi ve özlemle her an seni anyoruzki inallah görüyorsundur bu fazlasyla hakettiin sevgiyi... çok seviyoruz çok özlüyoruz canm BABAM.. dedi ve tüm Türkiye gözyalarna bouldu.

Ana Sayfaya Git