Güneşin Kızları 17. Son Bölüm (Güneş Zaferi bıçakladı) -

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olan Güneşin Kızları son bölümde heyecan doruktaydı her zamanki gibi. Güneşin Kızları 17. Bölüm’de birbirinden ilginç olaylar yaşandı. Emre, Ali ve Selin’in birbirine aşık olduğunu yine hain Tuğçe’den öğrendi. Emre Ali ve Selin’e ‘Birlikte olmayacaksınız, yoksa yakarım sizi, bunu herkes öğrenir’ diyerek tehdit etti. Güneşin Kızları 17. Son bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu detaylar.

Haberler 12.10.2015 - 23:19 Son Güncelleme : 12.10.2015 - 23:19

Kanal Dnin en çok izlenen dizisi Güneşin Kızları 17. Bölüm (son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Güneşin Kızları son bölümde Halukun takıntısı Melisa Rana Hanımı tehdit etti.

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı babasıyla görüştüğü için annesi Güneşten tokat yedi. Emre, Ali ve Selinin aşkını öğrendi. Pelin de babasının kim olduğunu öğrendi. Savaş ve Nazlı da aşklarına doludizgin devam ediyor. Tuğçe hainliğini yine gösterdi ve Emreye Ali ve Selinin CDsini verdi. Bu arada geçtiğimiz bölümde Haluk Ahmeti vurmuştu, Ahmet ölmedi. Selin ve Ali de Emrenin huzurunda aşklarını itiraf etti. Nazlı Melisanın Halukun yatına gittiğini gördü ve Bunun ne işi var burada diyerek sorgulamaya başladı kendi kendini. Bölüm sonuna doğru Güneş Zaferin evine gitti ve kızlarından uzak durması için tehdit etti. Zafer ise kızları olmadan hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Daha fazla dayanamayan Güneş Zaferi bıçakladı. Güneşin Kızları son bölüm izleme linki.

GÜNEŞİN KIZLARI 17. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYINIZ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır