Güzel Köylü bitti bitiyor!

Star TV’nin yayımladığı Güzel Köylü dizisi ekranlara vedamı ediyor.

Haberler 25.05.2015 - 20:08 Son Güncelleme : 25.05.2015 - 20:08

Star TVnin yayımladığı Güzel Köylü dizisi ekranlara vedamı ediyor.Güzel Köylünün köşe yazarı Oya Aydoğan yazısında finali duyurdu.

Oya Aydoğanın yazısı şu şekilde

Yaz sezonunun ilk bombasını Cumartesi günü aldım.Hafta sonu kaçamağı yapıp Akyakaya geldim. Birkaç gün dizi dünyasından vehaberlerinden uzak kalmayı planlarken haberin ortasına düştüm. çekimleriMuğlada devam eden Güzel Köylü dizisi starda bitiyor.

Açıkçası çok şaşırdım. çünkü bir yaz dizisinin kışın yüksekreytinglerle devam etmesi büyük sürprizdi. 42 hafta boyunca zirveden inmedi.Survivorın gelişiyle düşüşe geçti ama yine de sıralamada ilk 5te yer almayısürdürdü. Beni şaşırtan ise yazın başlayan ve Ramazanda devam etse yüksekreytinglere imza atacağı yüksek ihtimal olan bir dizinin 17 Hazirandabitirilme kararı oldu. Açıkçası hepimiz sezon finali yapacağını zannediyorduk.Ama Star TV dizinin 52nci bölümde final yapmasını istemiş. Ekibin hiç aravermeden bir yıldır çalışması nedeniyle yaz sonuna kadar devam etmiyor dizi.Mutlaka bir ara vermeleri gerekiyordu. Ancak kanal yaz dönüşü aynı seyirciyiyakalayamayacağını düşünüp, zirvede final yapmak istemiş. Bu zirvede finallereİkinci Bahar, Asmalı Konak, Muhteşem yüzyıl gibi dizilerden alışığız. GüzelKöylünün de bu kategoriye girmesi ilginç oldu diyere açıklama yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır