Hazal Kaya silahı da duyunca korkup Savcılığa koşmuş!

Kaya, İranlı hayranı İsa Yazdan Karimi'nin kendisine yaşattığı dehşeti, savcılığa anlattı. Kaya, savcılığa verdiği ifadede şunları söyledi: "İsa Yazdan Karimi, bir yıl önce Twitter hesabıma rahatsız edici mesajlar atmaya başladı. O zaman ciddiye almamıştım."

Haberler 30.07.2015 - 12:50 Son Güncelleme : 30.07.2015 - 12:50

AŞKIM, EŞİM...

Bu Haziranda iş yerime, üzerinde Aşkım, eşim, karım yazan değişik hediyeler göndermeye başladı. Bir gün de oturduğum siteye babası gelip benim için hediye bırakmış. 5 Temmuzda babası ve ablası yine gelmişler.

Daha sonra iş yerime gidip oğullarının benimle görüşmediği takdirde intihar edeceğini, evimin çevresinde yatıp kalktığını söylemişler. Yaşananlardan sonra durumun ciddiyetini anladım. Facebookuna bakınca hep benimle ilgili yazdığını gördüm.

UZLAŞMA YOK

Ya Hazalım ya ölüm yazısını görünce can güvenliğimden endişe etmeye başladım. Üstüne bir de silah siparişi verdiğini okuyunca çok korktum. Bu nedenle kendisinden davacı ve şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum.

Savcılığa ilk başvurusunda İsa Yazdan Kariminin babası Yousef Yazdan Karimi ve ablası Naghmeh Yazdan Karimiden de şikayetçi olan Hazal Kaya, daha sonra onlar hakkındaki şikayetini geri çekti.

Kaynak: Günaydın

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır