Kiralık Aşk 16. Son bölüm (Kıskançlık bitmiyor) -

Kuşkusuz ekranların en çok izlenen dizisi Kiralık Aşk. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Kiralık Aşk 16. Bölümü ile izleyicilerinin ağzını açıkta bırakmayı başardı. Kiralık Aşk son bölümünde Defne Ömer’i oldukça kıskanmaya başladı. Sude Sinan’ı kendine aşık etme çabasında. İso Yasemin’e tavrını koydu. Ömer ise eski sevgiliyi kabul etmedi. İşte Kiralık Aşk 16. Son bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu detayları…

Haberler 09.10.2015 - 23:30 Son Güncelleme : 09.10.2015 - 23:30

TAHİR KARAKEçİ

Star TVnin Cuma akşamları en çok izlenen ve onca rakip arasından sıyrılıp her hafta birinciliği kapan aşk dizisi Kiralık Aşk 16. Bölüm 9 Ekimde izleyicileriyle buluştu. İşte Kiralık Aşk 16. Bölümde neler oldu sorusunun yanıtı ve Kiralık Aşk son bölüm izle kelimesinin karşılığı.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne ve Ömer aşk acısı çekmeye devam ede dursun, Neriman bunalımdan çıkmak için her yolu denedi. Nerimanın kızı Sude de tıpkı annesi gibi Sinanı elde etmek için elinden geleni yapıyor. Sinanın evine giden Sude Sinanla aynı yatakta. İsmail ise Yasemine tavrını koydu. Denizin hain planları içerisinde Yasemin de yer alacak mı bilinmiyor. Necmi Bey ise Nerimana dönmemekte kararlı. Ömer ve Sinanın liseden mezun arkadaşlarıyla buluşacak olması ve liseden Ömerin eski kız arkadaşının da gelecek olması Defneyi kıskançlığa sürükledi. İki aşık birbirlerini deliler gibi sevse de bir türlü konuşamıyorlardı. Kiralık Aşkta Ömerin eski sevgilisini ise Leyla Lydia Tuğutlu oynadı. Üstelik Defne Ömerin eski sevgilisini Ömerin odasında görünce kıskançlık krizine girdi.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İçİN TIKLAYINIZ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır