Kiralık Aşk son 14. Bölüm –(Yine hüsran)

Fenomen aşk dizisi Kiralık Aşk 14. Bölüm (son bölüm) 18 Eylül yayında ve izleyebilirsiniz. Kiralık Aşk 14. Son bölüm’de neler oldu neler. Defne ve Ömer’in aşkları en güzel biçimde devam ederken Neriman yine devreye girdi ve Defne Ömer’i terk etti. Yine hüsran yaşandı. İşte Kiralık Aşk 14. Son bölüm tek parça izleme fırsatı ve “Kiralık Aşk 14. Bölüm İzle” diye arama yapanların cevabı haberimizde.

Haberler 19.09.2015 - 00:04 Son Güncelleme : 19.09.2015 - 00:04

Star TVnin fenomen dizisi Kiralık Aşkın bu haftaki bölümünde eğlence, aşk, sevgi, stres, kavga, endişe, hüsran, ihtiras, ne ararsanız vardı. Kiralık Aşkın son bölümünü izlemek için linkten yararlanabilirsiniz.

KİRALIK AŞK 14. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk 14. Bölümünde; Defne ve Ömer dağ evinde aşklarını güzel güzel yaşıyordu. Sinan deliye dönmüş bir şekilde hem Defneyi hem de Ömeri arıyordu. Olayları en iyi şekilde okuyan Necmi Bey de Nerimana artık bu işten uzak dur Defne ve Ömer birlikteler diyor. Ama Neriman bu durur mu hemen Defneyi arayıp planlarını ve anlaşmalarını hatırlattı tekrar. Defne ise Ömere Yapamayacağım diye kısa bir not yazarak Ömeri terk etti. Defne ve Ömer üzüntüden çılgına döndüler. Ömer soluğu Sinanın yanında aldı. Sinan da böylelikle Ömer ve Defnenin aralarında aşk yaşandığını öğrendi. Necmi Beyde Nerimanın yaptıklarından dolayı yüzüğünü attı ve Ömer benim Canım, sen benim canımı yaktın dedi. Neriman da şoka uğradı Kiralık Aşk izleyicisi de.

KİRALIK AŞK 14. BÖLÜM (SON BÖLÜM) 18 EYLÜL İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır