Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanında büyük şok!

Fox TV’nin fenomen dizilerinden Kiraz Mevsimi 43. Bölümü ile Cumartesi (yarın) günü ekranlara gelecek. Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanındaki detaylar ise oldukça dikkat çekiyor. Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanı İzle. Kiraz Mevsimi son bölüm fragmanı yayında.

Haberler 01.05.2015 - 13:31 Son Güncelleme : 01.05.2015 - 13:31

EMRE ATEŞ

Fox TVnin fenomen dizisi Kiraz Mevsimi 43. Bölüm fragmanıyla sevenlerini şoka uğratacağının sinyallerini verdi. Serkan çayoğlu (Ayaz) ve Özge Gürel (Öykü)in başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi 43. Bölümde yine yer yerinden oynuyor.

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanı ile yine televizyon aleminde en çok konuşulan konu ve googleda yine en çok arananlar arasında. İşte Kiraz Mevsimi 43. Bölüm fragmanındaki detaylar.

METE ÖYKÜ İLE AYRILIYOR

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm fragmanında izlediğinizde göreceğiniz üzere;

Mete Öyküyü Ayazın elinden almak için Ayaza şantaj yapıyor. Ayaz ise Metenin şantajı yüzünden zor durumda kalarak, Öyküden ayrılıyor. Fragmandan da göreceğiniz üzre Ayaz Öyküye Ayrıldık neden anlamıyorsun diyor. Ancak Öykü pes etmemekte kararlı. Öykü arkadaşlarını da toplayıp Ayaza sürpriz yapıyor. Mete ise sinsi planlarının tıkır tıkır işlediğini sanıyor. Kiraz Mevsimi 43. Bölümü ile Cumartesi akşamı (yarın) Fox TVde. Kiraz Mevsimi 43. Bölümü fragmanını izlemek için alttaki linke tıklayabilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ 43. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır