Mahsun Kırmızıgül’ün filmi Mucize Kurtlar Vadisi Pusu’yu solladı

Mahsun Kırmızıgül’ün duygu yüklü yaşanmış bir hikâyeden alıntı yapılan Mucize filmi dün akşam televizyonda ilk kez ekranlara geldi. Mucize filmi, ekranların fenomeni olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisini reytinglerde geride bıraktı.

Haberler 09.10.2015 - 22:18 Son Güncelleme : 09.10.2015 - 22:18

1960ların yoksulluk sıkıntısı çeken Türkiye ye ayna tutan film, aynı zamanda darbe sürecinin etkisini de anlatıyor. Egenin cennet gibi bir köşesinden Anadolunun uzak bir köyüne sürgün yiyen bir öğretmenin (Talat Bulut) hikayesini anlatan film, yokluk içerisinde okulu, okumayı eğitimi dört gözle bekleyen çocukları da konu ediniyor.

Anadolunun ücra bir köyüne sürülen Egeli bir öğretmen köyde okul olmadığını fark edince köylülerle el ele verip, hem öğrencilere hem de köydeki engelli bir adama eğitim verebilmek için okul inşa etmeye başlıyor.

UMUT BİTERSE MUCİZE BAŞLAR

çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızmana bağlı bir köyde gerçekleştirilen Mucize, yaşanmış bir hikyeye dayanıyor. Egeli bir öğretmenin (Talat Bulutun) Anadolunun ücra bir köşesine sürgüne gidişiyle başlayan, Mahsun Kırmızıgülün hem yönetip hem de kamera karşısına geçtiği filmde Talat Bulut, Mert Turak, Seda Tosun, Serpil Gül ve Meral çetinkaya gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Radikal

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır