Nil Karaibrahimgil: Evet sevgili masal severler!

Açıkhava’nın en renkli sahnesine imza atan sevilen sanatçı Nil Karaibrahimgil, sevenlerine bir çok birçok sürpriz yaşattı. “Elimde gitarımla çıktım; çünkü size kendi hikayemi anlatacağım. 15 yaşında elinde gitarıyla müzik yapan kız, şimdi Açıkhava sahnesinde konser veriyor. İşte onun hikayesi bu. Ben aslında korkak bir tavşandım, cesur olmayı yolda öğrendim” şeklinde konuştu.

Haberler 04.08.2015 - 22:38 Son Güncelleme : 04.08.2015 - 22:38

Renkli kişiliği ve sevilen şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nil Karaibrahimgil, 3 Ağustosta organizasyonunu Pera Eventin üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesinde repertuarı, enerjisi, renkli kişiliği ve sürprizleriyle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

TAVŞAN ŞARKISI

çimlerlerle kaplanan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesindeki konserine salıncakta ve elinde gitarıyla çıkan Nil Karaibrahimgil, kendi hikayesini anlatmaya bu geceye özel olarak yazdığı Tavşan şarkısı ile başladı.

ELİMDE GİTARIMLA çIKTIM

Şarkının ardından sevenlerine seslenen sevilen sanatçı Elimde gitarımla çıktım; çünkü size kendi hikayemi anlatacağım. 15 yaşında elinde gitarıyla müzik yapan kız, şimdi Açıkhava sahnesinde konser veriyor. İşte onun hikayesi bu. Ben aslında korkak bir tavşandım, cesur olmayı yolda öğrendim şeklinde konuştu.

Kaynak: Vatan

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır