Poyraz Karayel 17. Bölüm Fragmanı sürpriz!

Kanal D’nin fenomen dizisi Limon yapım imzalı Poyraz Karayel hepimizin bildiği gibi 16. Bölümde nefesleri kesmişti. Hemen akabinde 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel 17. Bölüm Fragmanı İzle…

Haberler 27.04.2015 - 16:44 Son Güncelleme : 27.04.2015 - 16:44

EMRE ATEŞ

Burçin Terzioğlu ve İlker Kalelinin başrollerini paylaştığı başarılı dizi Poyraz Karayelin 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayelde fragmandan da anladığımız üzere fırtına kopuyor adeta.

SİNANIN ANNESİ GELDİ!

Kanal Dnin fenomen dizisi Poyraz Karayel 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda izlediğinizde göreceğiniz üzere; Sinanın annesi diziye katılıyor. Oldukça sinsi ve şirret bir kadını canlandıran kadın Poyraz ile Ayşegülün aşkını kıskanıyor.

BAHRİ UMMAN TUTUKLANDI!

Poyraz Karayelde her bölüm ayrı bir heyecan ayrı bir aksiyonla evlerimize konuk oluyor. 29 Nisan çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümü 17. Bölümde de izleyicilerine soluksuz anlar yaşatacak. Poyraz Karayelde Bahri Umman uyuşturucu baronu suçlamasıyla tutuklanıp hapse atılıyor. Zaferin oyunları bitmek bilmiyor. Peki, Bahri ne yapacak, Ayşegül neden ağlıyor, Poyraz eski eşinin Türkiyeye dönmesi ile ne yapacak? Sorular 17. Bölümde yanıt bulacak.

Poyraz Karayel 17. Bölüm Fragmanı İzle

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır