Survivor All Star 2015 Şampiyonu kim oldu - İşte karşınızda Birinci isim!

Vee artık 130 günlük macera sona erdi. Survivor All Star’ın merakla beklenen şampiyonu belli oldu. Turabi ve Merve Aydın’ın finalde canlı sms oylamasındaki yarışı son buldu. Survivor All Star 2015 şampiyonu kim oldu, Survivor kim şampiyon oldu, Survivor All Star birincisi kim, All Star kim oldu, son 10 yılın en iyisi kim oldu, gibi merak edilen tüm soruların yanıtı alındı.

Haberler 04.07.2015 - 00:09 Son Güncelleme : 04.07.2015 - 00:09

TV8in en fenomen yarma program ve stisnalar kaideyi bozmaz misali neredeyse her yaynland gün reyting ampiyonu olan Survivor All Starda koca bir sezon sona erdi. te bu koca sezon sonunda Survivor All Star birincisi kim oldu, Survivor 2015 ampiyonu Merve mi Turabi mi, Survivor All Star kim kazand gibi sorularn yantnn belli olduu final bölümü yine heyecanla izlendi.

TE SURVIVOR ALL STAR 2015 AMPYONU!

Survivor All Star Final bölümü yine Acun Ilcalnn sunumuyla Kuzey Kbrsta ekranlarmza geldi. Survivor All Starda Acun Ilcalya zarf ulat. Merve mi Turabi mi, kim ampiyon oldu sorusunun cevab alnd. Acun yine heyecanlandrd uzun bir süre Survivorn mehur heyecan müzii eliinde.

Survivor All Starda büyük bir sezon sonunda bu akam Kuzey Kbrs Türk Cumhuriyetinde Büyük finalde karlaan iki finalistten geceyi seyircilerin kullandklar SMSlerde daha çok oy alarak, bu büyük sezonu birinci (1.) olarak bitiren, Survivor All Star ampiyonu; TURAB çAMKIRAN!

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır