Survivor All Star 29 Haziran ödül oyununu kim kazandı? 3 kişi birden İtalya'ya!

Survivor All Star 29 Haziran ödül oyununu kim kazandı cevabı alındı. Survivor All Star 29 Haziran akşamı büyük adrenalin yaşandı. Dominik’te kıyasıya mücadele eden Merve Aydın, Begüm, Hilmicem ve Turabi bireysel ödül oyununda karşı karşıya geldi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı, Floransa’ya kim gitti, Venedik’e kim gitti? Hilmicem ve Merve Aydın neden tartıştı? İşte ayrıntılar…

Haberler 29.06.2015 - 22:58 Son Güncelleme : 29.06.2015 - 22:58

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8in ng rekortmeni fenomen yarışma programı vor All Starda finalin adı belli olurken, artık Dominikteki son ödül oyunu oynandı ve Merve Aydın, Begüm, Turabi ve Hilmicem ödül için kıyasıya yarıştı. 29 Haziran 2015 akşamı ekranlarımıza konuk olan Survivor ;dül oyununda yarışmacılar eğlenceli ve zor bir parkurda karşılaştı. Yarışmacılara diğer bireysel oyunlarda olduğu gibi 8 hak verildi ve kaybeden 1 hakkını yitiriyor, kazanan ise hakkını koruyordu. Ödül oyununa iyi başlayan Turabi uzunca bir süre 8 hakkıyla yarışa devam etti ve mağlubiyet yüzü görmedi. Peki ödül oyununu kim kazandı, bireysel ödül oyununda büyük ödül kimin oldu? İşte cevabı

SURVIVOR ALL STAR 29 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Starda bir önceki ödül oyununu Merve Aydın kazanmıştı ve Begüm ile beraber hem babalarına hediye yollamış, hem de baklava yemişlerdi. 29 Haziran Pazartesi ödül oyununda ise ilk etapta tüm yarışmacılar çekişiyordu.

İLK ELENEN MERVE AYDIN İKİNCİ ELENEN HİLMİCEM - TARTIŞTILAR!

Survivor All Starda Merve Aydın ödül oyununda ilk elenen isim oldu, ikinci elenen isim ise Hilmicem oldu. Ancak Hilmicem elenince Merve Aydın Hilmiceme bilerek oyunu verdiğini söyledi ve tartışmaya giriştiler.

KAZANAN TURABİ, SEVİNEN HİLMİCEM VE BEGÜM

29 Haziran 2015 Pazartesi ödül oyununu kazanan Turabi oldu, ancak Alp Kırşan sürpriz yaptı Turabiye; Turabi Floransa ve Venedike gideceksin ama seni yalnız göndermeyeceğiz, Gönüllüler üyesi olduğun için Begüm ve Hilmicem ile beraber gideceksin dedi ve Begüm ile Hilmicem hem şaşırdı hem de sevindi. Merve Aydın direkt olarak Kuzey Kıbrısa Turabi, Hilmicem ve Begüm ise Floransa-Venedike gidip daha sonra Kıbrısa geçecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır