Yapma be Hadise sende mi?

O Ses Türkiye’nin Güzel ve seksi jürisi Hadise magazin gündemine bomba gibi düştü. Meğer Hadise’nin yalanladığı aşk doğruymuş. Hadise de tıpkı Şahan Gökbakar gibi sevgilisinin evinden çıkarken görüntülendi, yani magazincilerden kurtulamadı.

Haberler 05.05.2015 - 11:32 Son Güncelleme : 05.05.2015 - 11:32

İşadamı Uğur Güvenle aşk yaşadığı iddialarını daha önceden yalanlayan Hadisenin yalanı ortaya çıktı. Güzel ve seksi şarkıcı Hadise Uğur Güvenin Rumelihisarındaki evinden ayrılırken objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı.

Milliyet Caddenin haberine göre; Hakan Başla yaşadığı kısa süreli bir ilişkinin akabinde ismi Uğur Güvenle anılan ve aşk iddialarını daha önce yalanlayan Hadise, önceki gün sevgilisinin Rumelihisarındaki evinden çıkarken objektiflere takıldı ve böylelikle yalanı da ortaya çıktı. İkili, etrafta gazetecilerin olmadığına emin olduktan sonra Güvenin otomobiline bindi.

Tedbiri elden bırakmayan Hadise, otomobilin arka koltuğuna oturmayı da ihmal etmedi. Ayrıca Hadisenin yakın çevresine Aradığım aşkı Uğurda buldum. Kör kütük aşık oldum dediği Uğur Güven, daha önce çiğdem Kayalı ve Saba Tümerle de aşk yaşamıştı.

Ana Sayfaya Git