İlker Kaleli kimdir Beyaz Show'a katıldı

İlker Kaleli kimdir? Biz onu Son dizisiyle ekranlarda tanımaya başlamıştık, daha sonra Gökçe Bahadır ile Kayıp Şehir’de başrolde boy göstermiş ve Türk televizyon dizisi izleyicilerinin akıllarına kazınmayı başarmıştı. Ve son olarak Kanal D’de fenomen olmayı başaran Poyraz Karayel dizisiyle gönüllerde taht kurmuştu İlker Kaleli. İşte, İlker Kaleli kimdir? Sorusunun ayrıntılı cevabı…

Haberler 18.04.2015 - 17:28 Son Güncelleme : 18.04.2015 - 17:28

EMRE ATEŞ

Kanal Dnin fenomen dizileri arasında üst sırada olan ve çarşamba günlerinin reyting rekortmeni Poyraz Karayel Dizisinin başrolü İlker Kaleli dün akşam Beyaz Showdaydı.

İLKER KALELİ BEYAZ SHOWDA

Yıllardır ekranlarımıza konuk , yayın günü ve saati hiç değişmeyen program Beyaz Showa dün İlker Kaleli konuk olarak katılmıştı. Hem de Burçin Terzioğlu ve Ataberk Mutlu ile. İlker Kaleli kimdir sorusunun cevabını merak edenlere ayrıntılı olarak anlatalım istedik.

Beyazıt Öztürkün sunumuyla Beyaz Showa konuk olan İlker Kaleli yakışıklılığıyla, duruşuyla, oyunculuğuyla hayran olunan ve örnek gösterilebilecek bir oyuncu.

İLKER KALELİ KİMDİR?

İlker Kaleli dün akşam Beyaz Showa konuk oldu. Poyraz Karayel dizisiyle ile en sevilen oyuncu ve Googleda ismi en çok aranan oyuncu İlker Kaleli hakkında ayrıntılı bilgiler şöyle;

Yakışıklı oyuncu İlker Kaleli, 1983 yılında İstanbulda dünyaya açmış gözlerini. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümü mezunu olan İlker Kaleli The London Academy Of Music And Dramatic Artda oyunculuk ve drama üzerine eğitim almış.

İlker kaleli şu ana kadar sadece üç dizide oynamış ve gönüllere taht kurmayı başarmıştır.

Son, Kayıp Şehir ve Poyraz Karayelde oynayan İlker Kaleli 2014te Silsile isimli bir filmde de rol almıştır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır