BÜYÜKŞEHİRDEN DEMİRBAKAN SÜRPRİZİ

Daha önce anlaşmaya varılan Aygül’den vazgeçtiği öğrenilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un Coşkun Demirbakan ile el sıkıştığı bildirildi. Diyarbakır’a gelip yönetimle anlaşan Demirbakan’ın ekibi Diyarbakır’dan olacak.

Haberler 05.07.2014 - 11:13 Son Güncelleme : 05.07.2014 - 11:13

AYGÜL OLMADI DEMİRBAKAN GELDİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporda günlerdir merakla beklenen teknik direktör sorunu bir türlü çözülemezken, önceki gün yeni bir sürpriz yaşandı. Daha önce görüştüğü bir çok teknik adam arasında Muammer Aygülle anlaşan ancak yönetimde yaşanan görüş ayrılıkları nedeniyle bu ismi kamuoyuna deklare etmeyen Büyükşehir Belediyespor, Coşkun Demirbakanla masaya oturdu. Diyarbakıra davet edilen Demirbakanla yapılan görüşme olumlu geçerken, tarafların şartlarda anlaştığı bildirildi.

YARDIMCI ANTRENÖRLER DİYARBAKIRDAN

Yönetimin Yardımcı Antrenörler Diyarbakırdan olacak şartını kabul eden Demirbakanın daha sonra Diyarbakırdan ayrıldığı öğrenildi. Büyük bir aksilik çıkmadığı takdirde Demirbakan ismi hafta başında kamuoyuna açıklanacak.

Diyarbakırsporu 2 dönem çalıştıran Demirbakan, 1999-2000de Antalyada finalde Ç.Rizespora yenilerek Süper Lige taşıyamadığı Diyarbakırsporu 2008-2009 sezonunda Bank Asya 1.Liginden Süper Lige taşıdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır