Antalyasporlu Mbilla: "Eto'o ile oynama hayalim gerçekleşti"

Antalyaspor'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı Kamerunlu Mbilla Etame,"Hayalim veduam Eto'o ile beraber oynamaktı. Gerçek olduğu için çok mutluyum" dedi.

Haberler 07.07.2015 - 15:38 Son Güncelleme : 07.07.2015 - 15:38

Antalyaspor, geçen sezon Samsunsporda oynayanMbilla Etame ile anlaştı. Hasan Subaşı Tesislerinde gerçekleşen törende Etame, kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Törene, Etame ile Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Burak Akpınar ve Emin Özgür Kasapoğlu katıldı.

İLK DEFA SÜPER LİGDE

Yönetim Kurulu Üyesi Emin Özgür Kasapoğlu, daha önceden planlanan transferlerden Etame ile 2 yıllık anlaşma yaptıklarını belirterek, hayırlı olmasını diledi. Mbilla Etame ise Türkiyede ilk defa Süper Ligde oynama şansı elde ettiğini dile getirdi. Bir ay süren transfer görüşmeleri sonrası dün anlaştıklarını ve bugün imza attığı için mutlu olduğuna değinen Etame, Antalyaspor formasıyla iyi performans sergilemek istediğini belirtti.

ETOO FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Mbilla Etame, vatandaşı Samuel Etoo ile aynı takımda oynamaktan dolayı da mutlu olduğunu söyledi. Etooyu çok sevdiğini dile getiren Mbilla Etame, Etoo benim ağabeyim. Kamerunluyum. Etoo ile aynı memleket, aynı dil aynı kültüre sahibiz. Benim duam Etoo ile beraber oynamaktı, gerçek olduğu için çok mutluyum diye konuştu. Mbilla Etame, Antalyasporda 9 numaralı formayı Samuel Etonun giyeceği için kendisinin henüz forma numarasını belirlemediğini anlattı. Törende, Etooya ait 9 numaralı formayı giyen Mbilla Etameye isteği üzerine kulüp yöneticileri formayı hediye etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır