Barcelona'dan ilginç Bernabeu talebi

İspanyanın Barcelona kulübü ezeli rakibi Real Madrid’ten bir dilekte bulundu. Barcelona Kral Kupası’nda finale yükselme durumunda final maçının ezeli rakibi Real Madrid’in stadında yani Santiago Bernabeu’da oynamak istediğini belirterek, talepte bulunacağı öğrenildi.

Haberler 04.03.2015 - 17:15 Son Güncelleme : 04.03.2015 - 17:15

İspanyanın Barcelona kulübü ezeli rakibi Real Madridten bir dilekte bulundu. Barcelona Kral Kupasında finale yükselme durumunda final maçının ezeli rakibi Real Madridin stadında yani Santiago Bernabeuda oynamak istediğini belirterek, talepte bulunacağı öğrenildi.

>İspanyada bu akşam yarı final maçları oynanacak. Kral Kupası yarı final karşılaşması ilk mücadelesinde Barcelona Villareali kendi evinde 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu akşam ise Villareal deplasmanına çıkacak olan Barcelona tur atlaması halinde Final maçını Bernabeuda oynamak istiyor.

>Fanatikin haberine göre; bu maçlar öncesinde Barcelonaya yakınlığıyla bilinen Sport Gazetesi, Katalan ekibin, finale kalması durumunda İspanya Futbol Federasyonuna final maçını Santiago Bernabeuda oynamak için talepte bulunacağı iddia edildi.

Ana Sayfaya Git