Bir karar ver Felipe Melo ayrılıyor musun ayrılmıyor musun?

Galatasaray’ın başarılı orta saha oyuncusu Felipe Melo çılgınlıkta sınır tanımıyor. Melo bugün yaptığı bir hareketle Google’da Trend olmayı başardı. Twitter’dan Galatasaray’ı takibi bırakıp, Galatasaray’ın eski Inter’in şimdiki teknik direktörü Mancini’yi takip etmeye başlayınca bir anda futbol gündemini çalkaladı. Bir de menajeri Jose Rodriguez’in Brezilyalı yıldızın Inter’de oynama ihtimalinin yüksek olduğunu söylemesi üzerine iyiden iyiye ayrılık sinyalleri verdi.

Haberler 29.05.2015 - 22:01 Son Güncelleme : 29.05.2015 - 22:01

Galatasarayın yıldızı Melo, yaptığı ayrılık açıklamasının ardından önce Galatasarayı ve Galatasaraylı takım arkadaşlarını Twitterdan takip etmeye bıraktı... Daha sonra Melo, tepkiler üzerine Galatasarayı yeniden takibe aldı.

Twitter hesabından Galatasarayı ve takım arkadaşlarını takip etmeyi bırakan Brezilyalı yıldız, transferde adının anıldığı Interin hocası Roberto Manciniyi takip etmeye başladı.

Galatasarayın Brezilyalı yıldızı Felipe Melodan taraftarlarını oldukça şaşırtan bir hareket geldi.

Brezilyalı yıldız, resmi twitter hesabından önce Galatasarayı ve Galatasaraylı takım arkadaşlarını takip etmeyi bırakmıştı.

Ancak sarı kırmızılı taraftarları asıl şaşırtan hareket, bugün Roberto Manciniyi takip etmeye başlaması oldu. Bir dönem Galatasarayı da çalıştıran İtalyan teknik adam şu an Interin başında bulunuyor.

Son dönemde basında da Felipe Melonun Intere transfer olacağı yönünde dedikodular çıkıyordu. Bu dedikodular üzerine Felipe Melonun menajeri Jose Rodriguezin yaptığı açıklamada Brezilyalı oyuncunun Interde oynamaya sıcak bakabileceğini söylemesi de iyiden iyiye ayrılık haberlerini güçlendirdi..

Melonun da zaten dev sosyal medya platformu Twitter hesabında yaptığı hareketler de bir anlamda bu dedikoduları doğrular nitelikteydi.

Yaşanan gelişmelerin akabinde Melo, Galatasaray SK hesabını yeniden takip etmeye başladı.Melonun ayrılıp ayrılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Ana Sayfaya Git