Diyarbakır Bizim İçin Özeldir

Ziraat Türkiye Kupası’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan, Diyarbakır’a çıkarma yapmaya hazırlanırken, maç öncesi ultrAslan Başkanı Veysel Giley açıklamalarda bulundu.

Haberler 19.12.2014 - 09:41 Son Güncelleme : 19.12.2014 - 09:41

Daha önce Diyarbakırspor ile karşılaştıklarının altını çizen Giley, gerek İstanbulda gerekse Diyarbakırda maçların dostluk içerisinde geçtiğini belirterek, Diyarbakırın kendilerinde özel yeri olduğunu ifade etti. Önümüzde ki hafta Diyarbakırda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasarayın taraftar grubu ultrAslanda Diyarbakıra giderek, takımlarına destek verirken, Diyarbakırlı dostlarını da ziyaret etmiş olacak.

GİLEY DİYARBAKIR DA ÖNCEKİ YILLAR İYİ AĞIRLANDIK Giley yaptığı açıklamada şunları söyledi; Diyarbakır bizim için özel bir yerdir. Yıllardan beridir gelen Diyarbakır sevdasının yanı sıra, bu kente her gidişimizde coşku ile karşılanmamız. UEFA Finalinden önce Türkiye Kupası Finalini oynadığımız Diyarbakırda o günkü desteği unutmak mümkün müdür? Kaldırımlar bile sarı kırmızıya boyanmıştı. Bu yüzden Diyarbakır özeldir bizim için. En son Diyarbakırspor ile karşılaştığımızda Diyarbakırda bizi oldukça iyi ağırlamışlardı. Tarihi mekanları gezerek, Diyarbakırın gerçek yüzünü bize göstermişlerdi. İkinci maçta ise bizlerde Ali Sami Yende Diyarbakırlı dostlarımızı aynı ilgi ve alaka ile karşılamıştık. O gün Ali Sami Yende açılan pankartlar hala hafızalarda. İlk defa Diyarbakırın Belediye ekibiyle karşılaşacağız. Yine aynı duygularla Diyarbakıra gideceğiz ve akebinde bir hafta sonra oynanacak olan karşılaşmada da Diyarbakırlı dostlarımızı şimdiden bekliyoruz dedi

Ana Sayfaya Git