Diyarbekirspor, üç puan istiyor

3. Lig 2. Grup’ta geride kalan 6 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 7 puan toplayabilen Diyarbekirspor, ligdeki 7’nci maçına bugünİstanbul’da çıkacak.

Haberler 06.10.2015 - 22:42 Son Güncelleme : 06.10.2015 - 22:42

3.Lig 2.Grupta geride kalan 6 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 7 puan toplayabilen Diyarbekirspor, ligdeki 7. maçına bugün İstanbulda çıkacak. Rakip, 4 puanla alt sıralarda yer alan Sancaktepe Belediyespor.

Sancaktepe Belediyesi Şehir Stadında saat 15.30da başlayacak maçı Sivastan Yakup Bakır yönetecek. Sivastan Tolga Dede ve Aksaraydan Emrah Altınsoyun yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4.hakemi Aksaraydan Murat Akgün.

İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ İçİN

Bu sezon deplasmanda oynadığı iki maçta Etimesgut Belediyespora 1-0 ve Ayvalıkgücü Belediyespora 2-0 yenilerek puan alamadığı gibi gol atma başarısını da gösteremeyen Diyarbekirspor, bugün ilklerin peşinde koşacak.

İlk deplasman galibiyeti ve bu alandaki ilk gollerini bulmaya çalışacak olan Diyarbekirspor, kazanması halinde ilk kez iki maç üst üste kazanmış olacak.

ALTUNSOYDAN TAKIMA UYARILAR

Dün İstanbula giderek Anadolu Yakasındaki bir otelde kampa giren Diyarbekirsporda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Cezası biten Gökhan çakır da kadroya alınırken, maçın önemine dikkat çeken Teknik Direktör Namık Altunsoy, kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Altunsoy,Şampiyonluk yarışında olmak istiyorsak böyle maçları kazanmak zorundayız. Kazanırsak kritik bir dönemeci geçeriz. Bunun için çok dikkatli olmalıyız diyerek futbolculara telkinlerde bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır