Fenerbahçe'nin gizli planı Fernandao!

Yeni sezonun planlaması için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'nin gündemindeki ilk isim ayan beyan ortada. Fenerbahçe yönetimi Bursaspor'un güçlü golcüsü Fernandao'yu transfer etmek için girişimlere başladı.

Haberler 26.05.2015 - 19:13 Son Güncelleme : 26.05.2015 - 19:13

Fenerbahçe yönetimi tarafından da doğrulanan gelişme doğrultusunda; sarı lacivertli yönetim, Bursasporda kiralık olarak forma giyen Fernandaoyu transfer etmek için kulübü Atletico Paranaense ile görüşüyor.

NTVSPORun haberine göre; Brezilya ekibinden satın alma opsiyonuyla Bursasporda oynayan Fernandao, bu sezon ligde 31 maçta 22 gol atarak gol krallığında zirvede yer alıyor.

Bursasporun elinde 5 milyon Euroluk satın alma opsiyonu bulunsa da Fernandao, Bursada kalmaya çok sıcak bakmıyor. Fenerbahçe ise Brezilya ekibiyle bu bedeli daha aşağı çekebilmek için pazarlıklarını sürdürüyor. 28 yaşındaki oyuncunun Paranaense kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Türkiyede transfer sezonu resmen 9 Haziranda başlayacak. Kulüpler bu tarihten itibaren kadrolarına katmak istedikleri oyuncularıyla resmi imzaları atabilecek.

Ana Sayfaya Git