Fenerbahçe'ye Alper Potuk'tan müjde var

Fenerbahçe’nin büyük kozlarından Alper Potuk’un sakatlığı hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Üst adalesinde 2. Derece yırtık tespit edilen Alper bugünkü idmanlarda denenecek.

Haberler 06.03.2015 - 10:12 Son Güncelleme : 06.03.2015 - 10:12

Spor Toto Süper Ligin 23. Haftasında ezeli rakibi Galatasarayı evinde konuk edecek olan Fenerbahçede hazırlıklar sürüyor.

>Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartalın bu maç öncesinde bugün itibarıyla taktik idmanlara ağırlık vereceği öğrenilirken, kafasındaki ilk 11in de yavaş yavaş netleşmeye başladığı anlaşıldı. Ancak geçtiğimiz günlerde ekstra idmanlar yapan Sarı Lacivertlilerin önemli kozlarından Alper Potukun üst adalesinde 2. Derecede yırtığa rastlanması, planları alt üst etmişti. Bugün ise Alperden sevindirici denecek bir haber geldi.

>Alper Potuk, Galatasaray karşılaşmasına ilk 11de başlamasa da 18deki kadroda kendine yer bulabilme ihtimali doğdu.

>KARTALIN PLANI

>Sarı Lacivertlilerin teknik patronu İsmail Kartalın Topa sahip olabilirsek, 3 puanı da biz alırız sözleri kafasındaki oyun planını da ortaya koymuş oldu. Fenerbahçe topun kontrolünü elinde tutup taraftarın da baskısıyla gol bulmaya çalışacak.

>Spor Toto Süper Ligin 23. Haftasında Fenerbahçenin kendi evinde Pazar günü karşılaşacağı ezeli rakibi Galatasaray karşısına şu 11le çıkması bekleniyor;

>Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Emre, Kuyt, Emenike, Sow

Ana Sayfaya Git