Hamzaoğlu’nun Kadıköy planı

Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Kadıköy kriterlerini sıraladı; “Beraberlik yetmez 3 puan istiyorum” dedi.

Haberler 06.03.2015 - 12:48 Son Güncelleme : 06.03.2015 - 12:48

MUHARREM ALTINDAĞ

Galatasaray Teknik patronu Hamza Hamzaoğlu öğrencilerini Kadıköyde tarih yazmaya, galibiyet kazanmaya şartlandırıyor.

>Futbolcularıyla dün yapmış olduğu idmanda bir toplantı gerçekleştiren Hamzaoğlu: Fenerbahçe karşısında beraberliğin iyi sonuç olacağı görüşünü savunanlardan yakındı.

>Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu öğrencilerine uyarılarda bulunarak; Biz çok iyi bir takımız, Şükrü Saracoğlunda beraberlik için oynayamayız, 4 puanlık bir avantajımız varken Fenerbahçeyi yenmekten başka çaremiz yok diye konuştu.

>Manisaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk mücadelesinin ardından basın açıklaması yapan Galatasarayın başarılı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu; Kadıköye beraberlik için değil, kazanmak için gidiyoruz diye konuştu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bu düşüncesini futbolcularına da kazımaya çalışıyor.

>Teknik Direktör Hamzaoğlu, Biz Galatasarayız, büyük takımız. Tabii ki Kadıköye beraberlik için değil kazanmaya gideceğiz. Beraberliği asla düşünmüyoruz. 1 puan değil, 3 puan istiyorum diyerek, futbolcularını 3 puanı kazanmaya şartladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır