Milli Atletler Gençlikte

Balkan Yürüyüş Şampiyonası'nda başarılı olan Diyarbakırlı atletler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir’i makamında ziyaret etti.

Haberler 25.04.2015 - 08:44 Son Güncelleme : 25.04.2015 - 08:44

Balıkesirin Ayvalık ilçesinde, Türkiye Atletizm Federasyonunun ev sahipliğinde bu yıl 14üncüsü düzenlenen Balkan Yürüyüş Şampiyonasında başarılı olan Diyarbakırlı atletler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demiri makamında ziyaret etti.

Demir, Balıkesirin Ayvalık İlçesinde gerçekleşen şampiyonada çok başarılı derecelerin elde edildiğini söyledi.

DEMİR BU ÖNEMLİ BİR BAŞARIDIR

Demir, Türk Milli Takımımız, 100e yakın sporcunun katıldığı turnuvada takım birinciliğini elde etti. Bu önemli bir başarıdır. Diyarbakırlı sporcularımız ise, kendilerine yakışan dereceler elde etti. Özellikle genç sporcularımızın elde etmiş oldukları dereceler ise morallimizi artırarak geleceğe umutla bakmamızı sağladı dedi.

Antrenör çetin Aslan da, sporcularının ve kendisinin 27 Nisanda Kastamonuda milli takım kampına katılacağını belirtti.

MİLLİ TAKIM KAMPINA GİDİYORLAR

Türkiyeyi ve Diyarbakırı uluslararası şampiyonalarda en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını dile getiren Aslan, şöyle konuştu:

ASLAN DÜNYA YILDIZLAR YÜRÜYÜŞ ŞAMPİYONASINA GİDİYORUZ

Kampımız 30 Mayısta sona erecek. Bu kamp döneminin ardından 17 Mayısta İspanyanın Murcıa kentinde Avrupa Yürüyüş Kupasına katılacağız. 30 Mayısta Fasta EA Permit müsabakalarına, ardından da 15 Temmuz ise Kolombiyanın Calı kentinde de düzenlenecek olan Dünya Yıldızlar Yürüyüş Şampiyonasında yer alacağız. Bu şampiyonalarda hem ülkemizi hem de Diyarbakırı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.

Konuşmaların ardından sporcular ve antrenör çetin Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır