Podolski'den mesajınız var: Galatasaray'a gelmek istiyorum!

Galatasaray'a transfer listesinin 1 numarasında bulunan Alman panzeri Podolski'den mesaj geldi. Antalya Kemer'de tatilde olan golcü futbolcu GSTV Muhabiri Serbay Şenkal'a konuştu. Podolski; "Galatasaray'da oynamayı elbette çok isterim, taraftarı ile harika bir kulüp" şeklinde ifadeler kullandı.

Haberler 30.06.2015 - 16:59 Son Güncelleme : 30.06.2015 - 16:59

GSTV muhabiri Serbay Şenkala tatil yaptığı Kemerdeki otelde röportaj veren Alman panzeri Lukas Podolski, Galatasaraya mesaj yolladı.

GSTVye bağlanarak, Podolski ile yaptığı görüşmenin detaylarını aktaran Şenkal, Podolskinin Menajerim ve Galatasaraylı yetkililer irtibat halinde. Taraflar şu an transfer görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Galatasarayda oynamayı çok isterim. Galatasaray taraftarı ile harika. Onlarla birlikte olmayı, aynı camiada yer almayı çok isterim ifadelerini kullandığını belirtti.

PODOLSKİ NE ZAMANGELECEK?

Premier Lig ekibi Arsenalde forma giyen futbolcunun Galatasaraydan senelik 3.5 milyon euro istediği, sarı-kırmızılıların ilk planda Podolskiye 2.2 milyon euro önerdiği, daha sonra da 2.5 milyon euroya kadar çıktığı ifade edildi. Buna karşılık Podolskinin ise son olarak 3 milyon euroya kadar indiği bildirildi. 30 yaşındaki Podolskinin 4 senelik sözleşmede ısrar etmesi de taraflar arasındaki diğer bir pürüz.

Alman futbolcu son olarak 3+1 senede diretirken Galatasarayın ise 2 yıllık bir anlaşma istediği ifade edildi. Ayrıca Arsenalin bonservis bedeli olarak istediği 5 milyon euro da yüksek bulunuyor.

Fotomaç

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır