Semih Kaya'ya gün doğdu!

Galatasaray’da Chedjou ve Felipe Melo’nun sarı kart ceza sınırında bulunması ve Semih Kaya’nın da tam anlamıyla iyileşmesi, Hamza Hamzaoğlu’nu yeni kararlar almaya itti. Sarı Kırmızılılarda Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Semih Kaya ilk 11’de görev yapacak.

Haberler 28.04.2015 - 15:21 Son Güncelleme : 28.04.2015 - 15:21

NAİF DURGUN

Galatasarayda sakatlıktan kurtulan ve takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Semih Kaya, Sivasspor maçıyla birlikte ilk 11e dönüyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında milli stopere şans verecek.

Sakatlığını atlattıktan sonra hırslı bir şekilde takımla çalışmalarına devam eden Semih Kaya, Hamzaoğlundan görev bekliyordu. Galatasaray teknik direktörü, maç eksiği olduğu gerekçesiyle Semihi lig maçlarında değerlendirmemişti. Kupadaki Manisaspor mücadelesinde sahada yer alan Semih, çalışma temposunu arttırarak ilk 11i zorlamaya başladı.

AKHİSAR KARŞISINDA HAKAN-SEMİH İKİLİSİ

Yine bir kupa maçında sahada bulunacak olan genç stoper, performansına göre Pazartesi günü oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasında da kadroda yer alacak. Chedjounun Gaziantepspor maçında cezalı duruma düşmesi nedeniyle Hamzaoğlu, Hakan Baltanın yanında Semih Kayayı düşünüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır