Uçakla Gidiyor

Yeni Diyarbakırspor için en uzak deplasman olan Çanakkale deplasmanına gidiş ve geliş programı belli oldu. Kafile, Çanakkale’ye aktarmalı uçak seferiyle gidecek.

Haberler 27.02.2015 - 11:42 Son Güncelleme : 27.02.2015 - 11:42

Yeni Diyarbakırspor için en uzak deplasman olan Çanakkale deplasmanına gidiş ve geliş programı belli oldu. Kafile, Çanakkaleye aktarmalı uçak seferiyle gidecek.

ÇANAKKALE EN UZAK DEPLASMAN Yeni Diyarbakırspor için en uzak deplasman olan Bin 608 kilometrelik Çanakkale deplasmanının programı belli oldu. Önceki yıllarda uçakla İstanbula gidip, İstanbuldan Çanakkaleye karayolu ve deniz yolu aktarmalı yolculukla giden Yeni Diyarbakırspor, bu defa uçakla gidecek. 27 Şubat Cuma günü Diyarbakırdan uçakla Ankaraya gidecek olan kafile, Ankaradan Çanakkaleye aktarmalı uçak seferiyle ulaşmayı kararlaştırdı. 1 Mart Pazar günü oynanacak Dardanelspor maçından sonra bu defa deniz yolu ve karayolu aktarmalı yolculukla İstanbula gelip, uçakla Diyarbakıra dönecek.

ERDİNÇ CEZALI SETİREKLİ SAKAT Yeşil kırmızılı takımda 4 sarı karttan cezalı duruma düşen Erdinç ise Dardanelspora karşı takımdaki yerini alamayacak. Takımda 1 maçlık sarı kart cezasını tamamlayan kaptan Erhan,Dardanelspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Takımda Ali Setireklinin sakatlığı ise devam ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır