Umutlarımız Play Off'a Kaldı

Türkiye profesyonel futbol liglerinde mücadele eden Diyarbakır takımları üst liglere doğrudan yükselme şansını önemli ölçüde yitirdi. Büyükşehir Belediyespor ve Yeni Diyarbakırspor, kalan haftalarda Play-off’u kovalayacak.

Haberler 27.01.2015 - 10:49 Son Güncelleme : 27.01.2015 - 10:49

Diyarbakır takımlarının üst liglere doğrudan yükselme hayali liglerin tamamlanmasına haftalar kala tükendi. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, lider Bandırmasporun 15 ve Spor Toto 3. Lig 2. Grupta yer alan Yeni Diyarbakırsporda lider Eyüpsporun 14 puan gerisine düşerek hayal kırıklığı oluşturdu. Bundan sonra ligi ilk 5 içinde tamamlayıp Play-offa kalma hesapları yapacak olan iki takımın bu yarış için de işi kolay olmayacak.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ÇIKIŞTA Büyükşehir Belediyespor, son 8 lig maçında yenilmezken, 3 galibiyet ve 5 beraberlikle 14 puan toplayarak çıkış gösterdi. Yeni Diyarbakırspor ise son 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak sadece 4 puan toplarken, tam 11 puan kaybederek şampiyonluk hedefinden uzaklaştı. Devre arasında yapılan transferlere rağmen Sancaktepe Belediyespora kendi sahasında 2-0 yenilen Diyarbakırsporda yenilgi ve kötü performansın nedenleri araştırılıyor. Takım içinde yarın yapılacak toplantıda bazı radikal kararlar alınması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır