İki maçta 6 puan!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor’da hedef dört günde 6 puan.

Haberler 19.12.2014 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son üç maçnda iki yenilgi ve bir beraberlik alarak 8 puan kaybeden Diyarbakrspor, kendi sahasnda dört günde yapaca iki maç kazanarak ligin ilk yarsn 29 puanla tamamlamak istiyor.

Pazar günü Atatürk Stadnda 68 Yeni Aksaraysporla ilk yarnn son hafta maçnda, 24 aralk çaramba günü de Seyrantepe DSK Spor tesislerinde çanakkale Dardanelsporla erteleme maçnda kozlarn paylaacak olan yeil krmzl takm, 6 puan alarak zirve umutlarn ligin ikinci yarsna tamak istiyor.

Diyarbakrspor Genel Menajeri smet Ylmaz, 4 günde yapacaklar iki maç kazanarak 2. Lige çkma umutlarn ikinci yarya tamak istediklerini söyledi.

4 GÜNDE K MAç YAPILACAK

Ylmaz, geçmiten elbette dersler çkarmalar gerektiini ancak futbolda geçmile yaanlmadn belirtti.

Ylmaz, öyle konutu: Biz önümüze bakacaz. 4 günde yapacamz iki maç kazanarak yeniden zirve yarna dahil olmak istiyoruz. Bizim için zor ve önemli iki maç olacak. Öncelikle Pazar günü Yapacamz 68 Yeni Aksarayspor maçn düünüyoruz. Bu maç kaypsz geçtikten sonra Dardanelspor maçna odaklanacaz. Asla umutsuz deiliz. Futbolcu kardelerimin kalitesine güveniyorum. Bu iki maç da futbolcularmzn inanc ve mücadelesi sayesinde kazanacaz. Taraftarlarmzdan bu zor süreçte destek bekliyoruz. Tribünleri doldurarak verecekleri destek bizi baarya tayacaktr.

Ana Sayfaya Git