Google'dan Apple'a şok suçlama

Evet, bilindiği gibi Apple ile Google arasında büyük rekabet tüm hızıyla sürüyor. Google ise Apple hakkında inanılmaz iddialar ortaya attı.

Haberler 01.03.2015 - 13:36 Son Güncelleme : 01.03.2015 - 13:36

MUHARREM ALTINDAĞ

Google, Appleın fiyatları haksız şekilde, durup dururken yükselttiğini savunan iddiasıyla teknoloji gündemini değiştirdi. Googleın üst düzey ürün yöneticisinin Apple hakkında yapmış olduğu yorumlar Appleı kızdıracağa benziyor.

>YÜKSEK FİYAT

>Appleın politikasının yanlış olduğunu ve yüksek fiyatların haksız ve sorumsuzca olduğunu iddia eden Googleın üst düzey ürün yöneticisi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

>Bir milyardan fazla kullanıcı bizim ürünlerimizi kullanıyor ve ürünleri diledikleri gibi kişiselleştirebildiklerinin oldukça farkında. Üstüne üstlük kullanıcılarımız tüm servislerimize ücretsiz erişebiliyor, cihazlarımıza çok fazla para dökmeden de sahip olabiliyorlar

>Googleın üst düzey ürün yöneticisi Sundar Pichai servislerin ücretsiz olmasının şirketin bu hizmetlerden para kazanmadığı anlamına gelmeyeceğini de belirtti. Fakat Apple’ın yüksek fiyat uygulamasını da eleştirmeyi ihmal etmedi; Her şeyin yüzlerce dolarlık fiyat etiketinde olması haksızlık ve sorumsuzluktur ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır