Son kullanıcılara Windows 10 ücretsiz

Windows 10 ile ilgili yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor teknik önizleme sürümü yayınlanan ve kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören Windows 10'a ilk yıl ücretsiz güncelleme olanağı sunulacağı Microsoft tarafından duyurulmuştu. Son gelen haberler ise ücretsiz güncelleme için bazı sınırlandırmaların olduğu yönünde.

Haberler 31.01.2015 - 15:41 Son Güncelleme : 31.01.2015 - 15:41

Son kullanıcılar Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinden Windows 10’a ilk yıl içinde ücretsiz güncelleme yapabilecek olsa da, işletmelerin bu kapsamda olmadığı belirtiliyor. Neowin.net sitesinin haberine göre, kurumsal müşteriler için Windows 10 süreci diğer kullanıcılara göre biraz daha farklı işleyecek.İşletmelere test sürümü

İşletmeler ücretsiz olarak Windows 10 güncellemesini almak yerine, mevcut donanımları ve eski yazılımlara yönelik uyumululuğu test eden bir sürüme sahip olacaklar. Bu süreçte Microsoft, işletmeler için gereken desteği sağlamayı sürdürecek. Buna rağmen, ilk yıl güncelleme yapan son kullanıcılar için sunulan ömürboyu lisans desteği işletmeler için sağlanmayacak.

Ana Sayfaya Git