Dijital teknoloji yarışması

Dijital Teknolojiler Yarışması geleceğin bilim insanlarını bekliyor.

Haberler 03.02.2022 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Batman Üniversitesinde Necat Nasrolu Proje Yarmalar kapsamnda Dijital Teknolojiler temal proje yarmas ile katlmclarn projeleri hayata geçiriliyor.

21-25 ubat 2022 tarihleri arasnda deerlendirilmelerin yaplaca yarmada birinci proje 50 bin, ikinci proje 25 bin ve üçüncü olan proje ise 10 bin TL ile ödüllendirilecek.

Teknoloji alannda proje fikri bulunan herkesin katlm salayabilecei yarmaya bavurular 14 Ocak-18 ubat 2022 tarihleri arasnda Batman Üniversitesi kurumsal sayfas üzerinden yaplabilecek. 28 ubat 2022 tarihinde fikir sahiplerine ödülleri verilirken ayn zamanda dereceye giren projeler, 25-28 Mays 2022 tarihleri arasnda Ankara Bilim Üniversitesi tarafndan düzenlenecek olan 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarnda yer alabilecek.

GELECEN BLM NSANLARI

Necat Nasrolu Dijital Teknolojiler Proje Yarmas kapsamnda Yapay Zek ve leri Makine Örenimi, Akll Uygulamalar, Nesnelerin nterneti, Sanal Gerçeklik ve Artrlm Gerçeklik, Dijital kizlik, Blokzincir Uygulamalar, Konuma Tanma Sistemleri, Dijital Uygulama ve Servis Mimarisi, Dijital Teknoloji Platformlar ve Uyarlanabilirlik Güvenlik Mimarisi gibi birçok alanda fikirler sunulabilecek ve bu sayede faydal projelerin hayata geçirilmesi salanacak.

Yarmann önemini anlatan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. dris Demir, teknoloji çana uyum salayarak yeni fikirlerle teknolojik gelimelere destek olmann gerekliliini vurgulad. lin ve Batman Üniversitesinin her alanda geliimine frsat sunmaya çaltklarn ifade eden Rektör Demir, proje yarmalar ile gelecein bilim insanlarn desteklemekten mutluluk duyacaklarn söyledi.

Proje ile ilgili detayl bilgiye https://batman.edu.tr/Birimler/yarisma adresinden ulalabilir.

Ana Sayfaya Git