Djiitale 300 bin lira hibe!

Bakan Varank: Bugünden itibaren akıllı dijital teknolojileri desteklemeye başladık.

Haberler 05.03.2019 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank, bugünden itibaren akll dijital teknolojileri desteklemeye baladklarn belirtip, Bu teknolojileri yerli olarak gelitiren KOBlere uygulama ve ticarileme destei vereceiz. Ayrca üretim süreçlerini dijitalletirmek isteyenleri de tevik edeceiz. Buna seraclk yatrmlar da dahil. Bu manada dijitallemeden seraclk yatrmlar da faydalanabilecek. çarmzn üst limiti 1 milyon lira ve daha da önemlisi bunun 300 bin liras hibe eklinde dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank, Aydn Ticaret Borsasnda düzenlenen sanayi istiare toplantsna katld.

TCARETLEMEYE DESTEK

Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank, buradaki konumasnda, KOSGEB yeni bir çarya çkt. Bugünden itibaren akll dijital teknolojileri desteklemeye baladk. Bu teknolojileri yerli olarak gelitiren KOBlere uygulama ve ticarileme destei vereceiz. Ayrca üretim süreçlerini dijitalletirmek isteyen KOBleri de tevik edeceiz. Buna seraclk yatrmlar da dahil. Bu manada dijitallemeden seraclk yatrmlar da inallah faydalanabilecek. çarmzn iletme bana üst limiti 1 milyon lira ve daha da önemlisi bunun 300 bin liras hibe eklinde. Balattmz programlarla sanayicimizin rekabet gücünü arttryor ve teknolojik deiimin getirdii risklere kar temellerimizi inallah salamlatryoruz dedi.

çÖZÜM ODAKLI HÜKÜMET OLDUK

Attmz admlar milli teknoloji ile ve güçlü sanayi vizyonumuzla ekillendiriyoruz diyen Bakan Varank öyle devam etti:

Küresel rekabette iddial olmak ve her zaman üst sralarda yer almak en önemli hedefimizdir. Bunun için de Sanayi ve Teknoloji Bakanlndaki yetkinliklerimizi zenginletirmek hatta bu anlamda frsat pencerelerini yakalayarak, dünyadaki eylimlere yön vermek gayretindeyiz. Savunma sanayideki baarlarmz ortadadr. Ksa bir zamanda nereden nereye geldiimiz bellidir. Türkiyenin en büyük havaclk ve teknoloji festivali geçen sene yaplmt. Tüm teknoloji fuarnn bavurular açkland. imdiye kadar 6 bin 774 takm Teknofeste bavurdu. Bir önceki yla göre yüzde 60lk art söz konusudur. Gençlerimiz merakl ve ilgili olduunu gösteriyor ve her eyin farkndalar.

Ana Sayfaya Git