İşte virüs!

Salgınla hipnoz olan dünyayı asıl virüse karşı çizdiği karikatürle uyardı.

Haberler 12.05.2021 - 01:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR- Bir yl akn süredir tüm dünyann en önemli gündemi olan Covid-19 salgnndan dolay insanln siyonist igal rejiminin Mescid-i Aksa saldrlarn görmemesini çizdii karikatürle resmetti.

Siyonist igal rejiminin Kudüste bulunan Mescid-i Aksaya kar saldrlarna tepkiler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda çizdii karikatürlerle birçok konuyu resmeden Karikatürist Mikail çiftçi, dünyann ve Mescid-i Aksann ne durumda olduunu çizdi.

Dünyada genelinde insanlarn TV karsnda Coronavirus salgnn izlediini ve ekranlarn arkasnda da bir baka virüs olan Siyonist igal rejiminin Mescid-i Aksay yemeye, ele geçirmeye çalldn çizen çiftçi, konutu.

çZGLERLE SLAM DÜNYASI

Yapm olduu çizgilerle slam dünyasnn içinde bulunduu durumlar anlatmaya çaltn söyleyen çiftçi u anda igal rejimi tarafndan Mescid-i Aksaya saldrlar var. Müslümanlar orada abluka altndalar. Buradan bu abluka ve saldrlara kar direnen direniçileri selamlyorum. Bizler buradan elimizden geldiince çizgilerimizi birer silah argüman olarak kullanp onlar desteklemeye çalyoruz. Bu pandemi süreci ile birlikte dünya coronaviruse odaklanm durumda. Bizler ise gündemimize Kudüsü ele aldk ve ele almaya da devam edeceiz. Bizlerde çizgilerimizle bu gündemi ve direnii diri tutmaya çalacaz. dedi.

TE SRAL VRÜSÜ

çizdii karikatürü anlatan çiftçi, Resmimizde bir dünya çizdik ve dünyann coronavirus gündemiyle megul olup hipnoz olduunu görmekteyiz. Arkada ise igal rejiminin virüsü var. Tabi bu virüs daha da tehlikeli. Dünya pandemiye odaklanmken igal rejimi virüsünün Kudüsü ve Mescid-i Aksay yutmaya çaltn görüyoruz. Bizler bunu yanstp farkndalk oluturmaya çaltk. Mescid-i Aksay ve Kudüsü her zaman gündemimizde diri tutmaya çalacaz. ifadelerini kulland.

Müslümanlarn uyanp tek ses olmas gerektiini belirten çiftçi, Temennimiz odur ki yaptmz çalmalarla slam dünyasnda bir farkndalk oluturup insanlarn bilinçlenmesine vesile olsun. slam dünyasnn tek yumruk ve ses olmas igal rejiminin geri adm atmasna vesile olacana inanyoruz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git