Bağlar güzelleşiyor!

Ak Partili Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, kırsal yerleşim yerlerinden Batı Çanakçı Mahallesine bağlı Yemişalan mezrasını yeni yollara kavuşturdu. Şehir merkezinde de 5 Nisan Mahallesinin kaldırım ve ara sokakları yenilenerek parke taşlarıyla döşendi.

Haberler 04.08.2020 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, Balarda hizmet almayan yerleim yeri kalmayacak sloganyla balatm olduu hizmet seferberliine devam ediyor. lçe merkezinde 5 Nisan Mahallesine ve krsalda da Bat çanakç Mahallesine hizmet eli dedi, oluan güzel görüntüler vatandalar tarafndan fark edilmeye balanarak takdir toplad. Bat çanakç Mahallesine bal Yemialan mezrasnda oluan yeni yerleim bölgelerinin yol sorunu yaplan çalmalarla giderildi. Bat çanakç Mahallesindeki dier bölgelerde de yol yapm ve onarm çalmalar yaplaca kaydedildi.

HZMET FELSEFES

Geçtiimiz günlerde asfaltlama çalmalar gerçekletirilen 5 Nisan Mahallesinde bu kez kaldrm yenileme ve ara sokaklarda parke ta döeme hizmetleri yerine getirildi. Yal günlerde çukur ve çamur olutuu için sknt yaadklarn belirten mahalle sakinleri, yaplan hizmetlerden duyduklar memnuniyeti dile getirerek Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve Fen leri Müdürlüü ekiplerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git