Silvan'da kablolar kesilince internetsiz kaldı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yürütülen doğalgaz hattı çalışmaları sırasında yanlışlıkla yeraltından geçen internet kabloları kesilince Silvan'da bazı iş yerleri ve konutların internetsiz kaldığı öğrenildi.

Haberler 12.09.2018 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan ilçesinde yürütülen doalgaz hatt çalmalar srasnda yanllkla yeraltndan geçen internet kablolar kesilince Silvanda baz i yerleri ve konutlarn internetsiz kald örenildi.

Silvan ilçesi Kale Mahallesi Karabehlülbey Caddesinde doalgaz hatt döeme çalmalar srasnda i makineleri yanllkla internet kablolar kesti.

KEYF çALIMANIN SONUCU

lçede bu nedenle baz i yerleri ve konutlarn 3 gündür internetlerinin olmad belirtildi. Kale Mahallesi Muhtar Murat Ate, Pazar günü Karabehlülbey Caddesinde balayan asfalt zeminin kesilmesi srasnda yeralt iyeri ve konut hatlar olan fiber internet kablolarn kesildiini belirledik. Pazar gününde beri baz esnaflarmz madur edilmektedir. çalmalar yürüten arkadalarmz daha dikkatli ve düzenli çalmalar yürütmesini bekliyoruz. Bununla birlikte yetkililerle yapm olduumuz görümeler neticesinde en ksa zamanda sorunun çözüleceini belirtiler. Doalgaz çalmalarnn yürütülmesinde son derece memnunuz. çalmalar yürüten arkadalarn bundan sonra daha dikkatli ve özen göstereceklerine de eminim dedi.

Ana Sayfaya Git